Džono: Cijeli tjedan smo dobro trenirale pripremajući se za Osijek

U sklopu 9. kola Zrinskice su gostovale u Osijeku i upisale važnu pobjedu.

Nova igračica – trenerica Dragica Džono posložila je stvari unutar ekipe i naše su se djevojke vratile pobjedama. Nakon prošlotjednog nespretnog poraza na domaćem terenu ova je pobjeda bitna za samopouzdanje ekipe.

U Osijeku Zrinskice su od prve minute krenule po pobjedu te su već u petnaestoj minuti prvog poluvremena imale četiri gola prednosti nakon čega su kontrolirale utakmicu i na trenutke vodile i po deset golova razlike te na kraju zasluženo slavile. Trenerica je pružila priliku svim igračicama iz zapisnika.

– Nakon prošlotjednog poraza skupile smo glave i ovaj cijeli tjedan smo dobro trenirale pripremajući se za Osijek. U obrani smo bile jako dobre uz podršku naših standardno dobrih golmanica. Ono što me posebno veseli je da smo danas u napadačkom djelu bile dobre i da smo na terenu pokazale neke stvari na kojima smo posebno radile ovaj tjedan. Sretna sam zbog svoje prve trenerske pobjede kao igrač-trener, ali posebne čestitke idu ekipi na prikazanom i to ne samo danas na utakmici nego kroz cijeli tjedan na treninzima, poručila je trenerica.

Za Zrinski su nastupile :Marta Kozjak (5/23), Dora Potočnjak (2/3), Ana Ugrin (0/6), Dora Car, Anja Balent, Gabriela Gudelj (10), Laura Radek, Melani Balić (2), Ira Resman (4), Sara Krizmanić (6, 1-7m), Lana Blagus, Lea Vukojević (6, 1-7m), Hannah Vuljak (2), Dragica Džono (3)

Ostavi komentar