DVD Palovec dobitnik Grba općine Mala Subotica

DVD Palovec uz 100 godina postojanja dobio Grb općine

Općina Mala Subotica obilježava svoj Dan koji je vezan uz posvetu župne crkve Rođenja Bl. Djevice Marije. S obzirom na epidemiološku situaciju, program je nešto skromniji u odnosu na prijašnje godine, no ipak traje nekoliko dana.

Središnja proslava održana je danas i to u tamošnjem Domu kulture gdje na svečanoj sjednici općinskog vijeća. Naime, uz osvrt na minulo jednogodišnje razdoblje, dodijeljena su i najviša javna priznanja kao i nagrade učenicima i studentima koji su se svojim uspjehom posebno istakli ove školske godine.

Tako je Plaketa Grb općine Mala Subotica uručena DVD Palovec povodom 100 godina dobrovoljnog i humanog rada te značajnom doprinosu društvenom životu zajednice.

Dobitnici Zahvalnice su: krojački obrt Gregorinčić iz Male Subotice, stolnoteniski klub Mala Subotica, ŠRD Klen Držimurec-Strelec, nogometna škola općine Mala Subotica, Aida Trstenjak te Ema Marčec.

Svečanosti su, uz domaćine, prisustvovali i Darko Horvat, ministar gospodarstva, župan Matija Posavec te gradonačelnici Ljubomir Kolarek i Dažen Srpak.

Ostavi komentar