Tjedan zahvale za darove zemlje u Dječjem vrtiću Kotoriba

Nizom aktivnosti vezanih uz zahvalnost za hranu koju možemo blagovati svakodnevno, kako u vrtiću tako i za obiteljskim stolom, u Dječjem su vrtiću Kotoriba bili ispunjeni dani ovog tjedna.

Djeca su uz kuharicu, odgojitelje te ostale djelatnice vrtića stvarala nova iskustva i spoznaje o važnosti zahvale za sve namirnice kojima se hranimo kako bismo rasli zdravo i snažno.

U petak, 20. listopada, su pak s radošću polaznici vrtića pozvali svoju obitelj na Jesensku svečanost koju su i ove godine pripremili uz pomoć prijatelja iz NK Graničara.

Sportski je park bio ispunjen najslađim sportašima u dobi od jedne do šest godina koje je u izvrsnom treningu predvodio trener Karlo Jadanić uz asistenciju odgojitelja. Tribine su bile ispunjene zadovoljnim navijačima – roditeljima koji su srcem bodrili djecu na terenu.

Aktivno su se roditelji uključili i u dio svečanosti nakon treninga na kestenijadi gdje nije nedostajalo ni kestena niti domaćih klipića tete kuharice.

Djeca su stihovima zahvalila jeseni na svemu što je i ove godine Kotoribi donijela. A svojim su osmjesima najmlađi posebno pokazali zadovoljstvo na današnjem predivnom poslijepodnevu koje su proveli uz svoje obitelji.

 

Tekst: Diana Šarek/Općina Kotoriba
Foto: DV Kotoriba

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE