Đuro Horvat: Moj vijek trajanja nije prestao!

đuro horvat
Đuro Horvat

– Sretan sam i zadovoljan obiteljski i poslovni čovjek i jedina mi je želja da me zdravlje i energija što duže drže, kaže Đuro Horvat, uspješan gospodarstvenik iz Donjeg Kraljevca, dobitnik općinskog javnog priznanja, Nagrade za životno djelo

Čovjek je to o kojem se sve zna, naravno u poslovnom smislu. Čovjeku čije vitrine stenju pod težinom domaćih i međunarodnih priznanja za poslovne uspjehe, prije svega inovacije na polju ekologije, a naglaskom na zbrinjavanje otpada i njegove ponovne uporabe. Čovjek koji je svoje poslovanje proširio praktički u svaki kutak svijeta, koji je proputovao zemlju uzduž i poprijeko, postavio kompaniju na zdrave noge, osigurao njeno poslovanje i poslije njegove ere. Čovjeku koji je uzdigao kako svoju kompaniju, tako i svoj Donji Kraljevec, Međimurje, ali i uveo nove, moderne standarde i za ostale hrvatske gospodarstvenike.

Za naše novine otkrio pak je kako se opušta, što čita, koju glazbu sluša, koje životne vrijednosti najviše cijeni. Pitali smo ga što mu znači obitelj, prijatelji, novac, posao i još podosta toga.

Priču o uspješnom gospodarstveniku iz Donjeg Kraljevca donosimo u aktualnom broju Međimurskih novina koji je u prodaji od petka, 21. svibnja.

Ostavi komentar