Županijska bolnica Čakovec moli za donacije na zahtjev poslovnih partnera!

Žb čakovec

Županijska bolnica Čakovce obratila se danas poslovnim partnerima pismom koje u nastavku u cijelosti objavljujemo.

Poštovani,

Županijska bolnica Čakovec kao jedina bolnica u našoj županiji je dosada pokazala visoku razinu pripremljenosti i fleksibilnosti u nikad težoj zdravstvenoj i financijskoj krizi koja nas je pogodila. Nažalost incidencija novooboljelih koja nas je pogodila je izrazito visoka i postavlja pred zdravstvenbi sustav izvanredna opterećenja. Stoga smo odlučili pokrenuti akciju prikupljanja dodatnih resursa i snage oduprijeti se ovoj pošasti. Sva prikupljena sredstva bit će utrošena isključivo za nabavku potrebite antivirusne zaštite i opreme za novoformirani bolnički respiracijski centar. Kao ustanova smo na vrijeme anticipirali epidemiološku sliku i donosili potrebne mjere i time organizacijski učinili sve preduvjete (prostorne i kadrovske) za kvalitetnu borbu protiv ove epidemije. Vaše će nam razmatranje i eventualna pomoć u ovoj akciji pomoći kvalitetno opskrbiti upravo našu bolnicu kako ne bi bili ovisni isključivo o centralnom sustavu financiranja zdravstva.

Ukoliko ćete imati mogućnosti molimo Vas da nam na [email protected] pošaljete pismo namjere, a uplata sredstava se može izvršiti na sljedeći poslovni račun Županijske bolnice Čakovec: HR3724070001100190362 otvoren kod OTP banke.

S osobitim poštovanjem i velikom zahvalnošću, rekao je u potpisu ravnatelj doc.dr.sc. Tomislav Novinščak.

Na naše pitanje razlogu ovog neuobičajenog poteza odgovorio nam je kako je ustvari riječ o odgovoru na upite i to priličnog broja tvrtki, poglavito postojećih poslovnih partnera, koje su se same informirale o mogućnostima pomoći u ovoj situaciji.

– Pismo je ustvari odgovor i uputa o načinu kako se je moguće uključiti u bolje funkcioniranje naše Županijske bolnice u ovoj situaciji, odgovorio nam je ravnatelj Novinščak. Dodao je i kako je pismo brzo polučilo rezultate odazivom za donacije te da će o njima ubrzo biti detaljnijih obavijesti.

Ostavi komentar