Župan Posavec posjetio vrtić Vrapčić iz Šenkovca gdje je i zapjevao

Dječji vrtić Vrapčić Matija Posavec

U srijedu, 2. svibnja, međimurski župan Matija Posavec posjetio je odgojnu skupinu „Elmeri“ Dječjeg vrtića „Vrapčić“ iz Šenkovca.

Posjet župana nije bio slučajan već je došao na poziv mališana te njihovih odgajateljica Ksenije i Aleksandre u sklopu projekta Građanski odgoj.

Bilo je mnogo pitanja vezanih uz projekt no, mališani su oslobodili svoju maštu i županu postavljali mnogo interesantnih i neočekivanih pitanja na koja je jedva stizao odgovarati. Interesiralo ih je koji je točno posao župana, može li popraviti stepenice za Gorčicu, kojim se sportom bavi?, a jedno od zanimljivijih pitanja bilo je „Poznajete li mog tatu?“…

Nakon kratkog druženja i obilaska vrtića župan je svu djecu vrtića počastio slatkišima. Prije nego su se pozdravili i napravili nekoliko zajedničkih fotografija za uspomenu, djeca su županu otpjevala Međimursku pjesmu „Mesec sveti ober kleti“ u čijoj se interpretaciji pridružio i on sam. Djeca su veselo ispratila župana na njegove daljnje radne obaveze, ali su mu prije toga poklonili likovni rad slonića “Elmera“ za uspomenu.

Ostavi komentar