Župan Matija Posavec povodom Dana žena: Ponosan sam na sve vas koje činite naše živote, zajednicu i Međimurje boljim mjestom!

Poštovane Međimurke, drage žene,

od srca vam čestitam Međunarodni dan žena, dan kada svim ženama, majkama, suprugama, bakama, sestrama, kćerima i kolegicama izražavamo ljubav, duboko poštovanje i zahvalnost.

Taj nas dan uvijek iznova podsjeća na povijest i dugu borbu za emancipaciju i ravnopravnost žena, ali nas i podsjeća da je pred nama još mnogo posla i da smo svi, bez obzira što radili i u kojoj ulozi bili, obvezni promicati ravnopravnost, toleranciju, razumijevanje i zalagati se za temeljne ljudske vrijednosti.

Prilika je ovo da vam zahvalimo na svoj požrtvovnosti, trudu i potpori koje nam pružate svakog dana te istaknemo ponos na sve vas koje činite naše živote, našu zajednicu i naše Međimurje boljim mjestom.

Jedna od misli kojom se vodim u svom radu je izreka koja kaže da se visina kulture društva određuje upravo po odnosu prema ženi, a naša županija i u tom je segmentu primjer drugima.

Svakodnevno nam to dokazujete tako što pomičete granice svojom ustrajnošću, snagom i strašću koju utkate u svoje aktivnosti.

Stoga Vam ovim putem upućujem jedno veliko hvala. Neka Vam svaki dan, a posebno današnji, bude ispunjen ljubavlju, srećom i uspjehom. Svim ženama, a osobito našim Međimurkama, upućujem najiskrenije čestitke povodom Dana žena

Ostavi komentar