Željko Poljak najavio omasovljenje HPD “Međimurja”

HPD Međimurje skupštin
Dobitnici zahvalnica za doprinos u organizaciji "Planinarske noći u Međimurju" i izložbe "Međimurci u planini"

Predsjednik HPD “Međimurje” Čakovec Željko Poljak na održanoj redovnoj skupštini društva najavio je brojne aktivnosti za 2017. godinu. Naglasio je kako će u fokusu biti organizacija brojnih planinarskih izleta, omasovljenje društva i edukacija novih vodiča izleta te organizacija putopisnih predavanja u ožujku i travnju te na jesen ove godine.

Zeljko Poljak, predsjednik HPD Međimurje
Željko Poljak, HPD “Međimurje” od svojih je članova na poklon dobio planinarsku knjigu istoimenog autora

Skupština je održana ovog petka u dvorani Scheier u Čakovcu uz nazočnost brojnih članova HPD “Međimurje” i predstavnika drugih planinarskih društva iz Međimurja i Varaždina.  Skupštini je nazočila i dopredsjednica Hrvatskog planinarskog saveza Jadranka Čoklica koja je međimurskim planinarima poželja mnogo uspjeha u svim novim aktivnostima, te najavila kako će Društvo uspješnom organizacijom fotografske izložbe zasigurno kandidirati za neku od ovogodišnjih nagrada HPS-a za provedene aktivnosti u 2016. godini . Tijekom rada Skupštine jednoglasno su prihvaćena sva izvješća o radui aktivnostima društva u protekloj godini, te su prihvaćeni planovi za 2017. godinu.

Podijeljene zahvalnice

HPD Medjimurje skupstina
Jadranka Čoklica (prva lijevo), dopredsjednica Hrvatskog planinarskog saveza

Na kraju Skupštine HPD “Međimurje” podijelilo je zaslužnim članovima Društva i drugim pojedincima zahvalnice za  doprinos i potporu organizaciji dva uspješna projekta: organizaciju Planinarske noći Međimurje i organizaciju Prve izložbe fotografija “Međimurci u planini” koja je bila izložena u galeriji Scheier. Zahvalnice su primili i Davorin Mance i Filip Lučin iz Fotokluba Čakovec za suradnju na selekciji radova izložbe. Već sada je najavljeno drugo izdanje fotografske izložbe koja će biti tematska, a članovi Društva pozvani su predložiti moguće teme fotografija.

foto: rr

HPD Međimurje skupština
Skupština je održana u dvorani zgrade Scheier
HPD Međimurja skupština
Zahvalnice su primili i Davorin Mance i Filip Lučin, članovi Fotokluba Čakovec

 

 

Ostavi komentar