Zbor dr. Vinko Žganec Vratišinec i tamburaški orkestar Stjepan Bujan Stipić donijeli radost božićnih pjesama

zbor dr. vinko žganec vratišinec
Mješoviti zbor dr. Vinko Žganec Vratišinec i Županijski tamburaški orkestar Stjepn Bujan Stipić na božićnom koncertu u Vratišincu

Mješoviti pjevački zbor Dr. Vinko Žganec Vratišinec i Županijski tamburaški orkestar Stjepan Bujan Stipić priredili su božićni koncert u župnoj crkvi u Vratišincu.

Domaćim i internacionalnim repertoarom božićnih pjesama u predvečerje Badnjaka i nadolazećeg Božića uveli su blagdanski ugođaj u srca svih onih koji su ih došli poslušati i uživati u prelijepim božićnim pjesmama koje su im priredili za ovaj koncert. Zbor i tamburaški orkestar vodi dirigent profesor Tomislav Cvrtila.

Koncert je bio podijeljen u tri djela u prvom je nastupio zbor, u drugom tamburaši, a u trećem zbor i tamburaški orkestar zajedno. U djelu kad je zbor nastupio samostalno na klaviru ih je pratila profesorica Maja Magdalenić Barić.

Na kraju koncerta Katarina Kukovec, predsjednica Mješovitog zbora dr. Vinko Žganec zahvalila se publici na odazovu i pozvala ih da zajedno zapjevaju Narodil nam se kralj nebeski, čemu su se svi u crkvi s radošću odazvali.

Božićni koncert u organizaciji ovog zbora već je postao tradicionalni i kako je najavila Katarina Kukovec održat će se i dogodine.

Ostavi komentar