10.1 C
Čakovec
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Zbog Martinja policija će tri noći zaredom biti na cestama u akciji Alkohol

Proslave narodnog običaja krštenja mošta, „Martinja“ (11. studenoga) tradicionalno se obilježavaju diljem Međimurja.

Tijekom predstojećeg vikenda, u razdoblju od 10. do 13. studenoga očekuje se veći broj sudionika u cestovnom prometu koji će konzumirati alkoholna pića.

S ciljem sprečavanja prometnih nesreća i njihovih najtežih posljedica, te povećanja ukupne razine sigurnosti u cestovnom prometu, policijski službenici Policijske uprave međimurske provest će akciju „Alkohol“.

Akcija će se sprovesti u noćnim satima s 10. na 11. (petak na subotu) od 22 do 6 sati, i 11. na 12. (subota na nedjelju) od 22 do 5 sati u suradnji s Policijskom upravom varaždinskom, te 12. na 13. (nedjelja na ponedjeljak) od 20 do 1 sat.

Policijske aktivnosti prvenstveno će se usmjeriti na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, kao i na suzbijanje grubog kršenja prometne discipline.

– Apeliramo na sve vozače da ne upravljaju vozilima nakon što su konzumirali alkoholna pića, te da poštuju prometne propise i svakako da vožnju prilagode uvjetima na cesti, kako bi se izbjegle neželjene posljedice, tj. prometne nesreće s najtežim posljedicama – kažu iz PU međimurske.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Bezvremensko labuđe jezero

Labuđe jezero