ZAVRŠIO nagradni adventski natječaj Međimurskih novina, prvo mjesto ide u Gornji Mihaljevec!

Završio je nagradni adventski natječaj Međimurskih novina u kojem smo birali najljepše ukrašeno mjesto, trg ili ulicu. Naša mjesta svake su godine sve više i ljepše blagdanski okićena, i to ne samo pojedine kuće u mjestu, već i naši trgovi i središta mjesta.

Na adventski natječaj prijavile su se Udruga Gornji Mihaljevec, Udruga Gardruža iz Gardinovca te obiteljska božićna priča Sokač iz Podturna. Za svakog od njih osigurali smo vrijedne nagrade. 

Prvo mjesto osvojila je Udruga Gornji Mihaljevec koja je po prvi puta organizirala Advent u svojem mjestu. Sudjelovali su Udruga Luna Gornji Mihaljevec, Općina Gornji Mihaljevec, obitelj Pilaj, Robi Veselko, Stanislav Jagarinec, obitelj Knezić, vrtić Gornji Mihaljevec, OŠ Gornji Mihaljevec, obitelj Zadravec, obitelj Lovrec i mnogi drugi mještani iz čijih se srca ove godine mogla osjetiti toplina i dobrota. Za njih smo osigurali deset ulaznica za Gradske bazene koje mogu podići u redakciji Međimurskih novina. 

Drugo mjesto osvojila je Udruga Gardruža iz Gardinovca koji su već ranije poznati po slamnatim skulpturama dedeka i bakice koji se nalaze ispred Društvenog doma u pravoj božićnoj bajci. Oni su nagrađeni bačvicom od pet litara Međimurskog piva iz pivovare Lepi dečki.

Treće mjesto osvojila je obitelj Sokač iz Podturna koja je dvorište iza Kavane Cobra pretvorila u božićnu čaroliju ispunjenu tisućama lampica i raznih prigodnih skulptura. Ovo je sad već trogodišnja tradicija, a cilj je okupljanje mještana i stvaranja blagdanskog duha. Njih čeka šestomjesečna pretplata Međimurskih novina.

Ostavi komentar