Wüstenrot: Nudimo kredite za sve Hrvate zaposlene u Hrvatskoj ili inozemstvu!

Voditelj tima Marko Štebih, menađerica poslovnih jedinica centralne Hrvatske Sanja Zvornik i financijski eksperti u Wüstenrotu u Čakovcu: Erik Koraj, Simona Horvat, Lana Kovačić i Lovro Hamer

U ponudi Wüstenrota možete odabrati stambene i gotovinske kredite, životno, auto i dopunsko osiguranje, stambenu štednju, osiguranje imovine, tekuće račune, kreditne kartice i dobrovoljni mirovinski fond

Wüstenrot stambena štedionica d.d. 1998. godine započela je s radom u Hrvatskoj s jednim zadatkom, a to je rješavanje stambenih potreba građana Hrvatske. 2012. godine kreće s radom sestrinska tvrtka – Wüstenrot životno osiguranje. Wüstenrot poslovnica u Čakovcu nalazi se na adresi Josipa Kozarca 15 gdje vam je na usluzi 6 financijskih eksperata koji će vam pomoći pronaći najbolje rješenje za vas.

Krediti za sve građane Hrvatske zaposlene u Hrvatskoj i inozemstvu

Wüstenrot na prvo mjesto stavlja svoje klijente kojima pruža najkvalitetnije ponude i usluge kojima nastoji osvojiti i zadržati povjerenje i zadovoljstvo kupaca.

U svojoj ponudi ima stambene kredite s niskom i fiksnom kamatnom stopom, životno osiguranje, stambenu štednju, osiguranje imovine, gotovinske kredite, tekuće račune, kreditne kartice, dopunsko zdravstveno osiguranje, auto osiguranje i dobrovoljni mirovinski fond.

Stambeni krediti bez zamjenske nekretnine

Stambeni kredit iz Wüstenrota nudi vam fiksnu i nisku kamatnu stopu za cijeli period otplate. Stambenim kreditom možete kupiti stan ili kuću u bilo kojem dijelu Republike Hrvatske, izgraditi kuću, kupiti montažnu kuću, kupiti zemljište i isto tako i adaptirati i opremiti svoju nekretninu.

Važno je napomenuti da kod izgradnje kuće ili kupnje montažne kuće nije potrebna zamjenska nekretnina, što je jedinstvena i ekskluzivna ponuda u Hrvatskoj.

Za Hrvatske državljane zaposlene u inozemstvu kreirali su posebne opcije kreditiranja.

Voditelj tima Marko Štebih, menađerica poslovnih jedinica centralne Hrvatske Sanja Zvornik i financijski eksperti u Wüstenrotu u Čakovcu: Erik Koraj, Simona Horvat, Lana Kovačić i Lovro Hamer

Sve vrste osiguranja 

Želite li osigurati vaš život u slučaju smrti i nezgode, ili želite osigurati vlastiti dom od nepredvidivih životnih okolnosti, Wüstenrot je pravo mjesto i za to, gdje uz svojeg financijskog eksperta možete saznati najpovoljnije i najbolje rješenje.

Gotovinski krediti

Wüstenrot će za vas u suradnji s bankama partnerima besplatno pronaći najbolje moguće trenutno rješenje i izraditi više mogućnosti te na kraju s vama odabrati najpovoljniji gotovinski kredit za vas u ovom trenutku. Ono što vi morate je doći samo na kraju na potpisivanje dokumentacije i isplatu, zato što nam je najbitnije da uštedimo vaše vrijeme i da mi to odradimo za vas.

Pronađite i kontaktirajte svog financijskog eksperta u poslovnici u Čakovcu!

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za kreditiranje, osiguranja ili štednju, možete se besplatno obratiti u prostoru Wüstenrot stambene štedionice na adresi Josipa Kozarca 15 u Čakovcu financijskim ekspertima, Eriku Koraju, Simoni Horvat, Lani Kovačić, Lovri Hameru i/ili voditelju tima Marku Štebihu ([email protected]) i menađerici poslovnih jedinica centralne Hrvatske Sanji Zvornik ([email protected]), i na broj 040/311-960 ili putem e-mail adrese [email protected]

Radno vrijeme Wüstenrot poslovnice u Čakovcu:

Pon. – pet. – od 8 do 18 sati

Subota – od 9 do 12 sati

Ostavi komentar