Web portal Vatrogasci Međimurja već sedam godina centralno mjesto informiranja o vatrogastvu

Vatrogasci Međimurja Damir Perhoč

Na današnji dan pred već sada davnih sedam godina, točnije 2011. godine, na vlastitu inicijativu otvoren je web portal Vatrogasaci Međimurja.

Web portal Vatrogasci Međimurja prati zbivanja i rad vatrogasnih društva, pojedinaca u vatrogasnom okruženju i intervencije kojima se susreću sami vatrogasci. Tokom godina objavljivanja portal je promijenio nekoliko dizajnerskih struktura, a ponajviše zbog nadogradnje na modernije i lakše uređivanje novosti na samoj ”platformi”.

Urednik portala je Damir Perhoč, dobrovoljni i profesionalni vatrogasac, a po struci inženjer zaštite okoliša. On je sam posložio web stranicu jer poznaje sustav programiranja i dizajniranja, također i sam piše članke koji su popraćeni fotografijama… bilo je to davne 2011. Danas, sedam godina kasnije web portal poprima iznimnu veliku posjećenost, a novosti se ažuriraju svakodnevno jer baš sami vatrogasci šalju svoje fotografije i tekstove koji se objavljivahu na portalu.

Nedavno je portal dobio i jedno veliko priznanje, Međimurske novine odlučile su dati prostor baš vatrogascima, ljudima koji humani i dobrovoljnim radom unaprjeđuju društveni i kulturni život naselja. Urednik im na tome zahvaljuje, a zahvala ide i VZMŽ koji shodno informacijama šalju sve potrebne materijale.

Kao pravi humani i dobrovoljni vatrogasac, za web portal Damir ne dobiva nikakva posebna sredstva i naknade. Ali poziva sve koji žele sudjelovati svojim radom da se jave i šalju novosti na njegov email, ili pozovu da poprati neki od njihovih događaja. Neka nam je svima sretna sedma godišnjica portala, a uskoro se očekuje i još jedna novost, još jedan veliki iskorak za Međimurske vatrogasce, poručuje sugovornik.

Ostavi komentar