Vrijedna nagrada: Najljepši tradicijski školski vrt u Hrvatskoj ima OŠ Ivanovec

Oš-Ivanovec-nagrada-vrt
Bravo za OŠ Ivanovec, Foto: OŠ Ivanovec

Na HRT-u su 23. studenog dodijeljene nagrade najljepšim školskim vrtovima u Hrvatskoj.

Zlatnu povelju HRT-a dobila je Osnovna škola Lipik , a nagrade u ostalim kategorijama odlaze u Varaždin, Ivanovec, Split, Brestovec Orehovički i Bakovčicu.

Ekološko-obrazovni projekt Najljepši školski vrtovi Hrvatska radiotelevizija provodi u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te uz potporu Ministarstva poljoprivrede, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te brojnih privatnih donatora, piše hrt.hr. Pokroviteljica je ovogodišnjega natječaja i svečane dodjele nagrada predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Nagrada Ministarstva poljoprivrede za tradicijski uzgoj otišla je u Osnovnu školu Ivanovec.

Na svečanosti je dodijeljen i niz priznanja te zahvalnice svim sudionicima u projektu. Pobjednici su dobili novčane nagrade u vrijednosti od 10.000 kuna, drugonagrađeni od 5.000 kuna, a trećenagrađeni od 3.000 kuna.

Snimku dodjele nagrada možete pogledati u nedjelju, 2. 12. 2018. na 2. programu HRT-a u 12.00 sati.

– Na svečanoj dodjeli nagrada u ime škole  nagrada je uručena Palmini Novak, ravnateljici OŠ Ivanovec, i  Mariji Purić Hranjec, voditeljici projekta školskog vrta. Sve učenike koji su marljivo radili u školskome vrtu predstavljale su učenice Marija Varga – 5.r., Leda Plevnjak – 6.r., Josipa Petrović – 7.r. i Lorena Brzuhalski – 8. razred. S njima je bila  i  suradnica na projektu Andreja Modrinjak – objavljeno je na internetskoj stranici OŠ Ivanovec.

Ostavi komentar