Vrijedna Forestland ekipa u subotu u GOC-u okupila i rasplesala 2 000 partijanera!

forestland

Elektronska renesansa stigla je i na sjever Hrvatske. Desetljeće nakon zatvaranja posljednjih klubova popularnost elektronske glazbe ponovo raste. Čakovec i Međimurje već su godinama domaćini festivalu, konceptu i priči koja tek počinje, o ideji koja je nastala u srcima nekolicine, a pretvorila se u brand na koji dolaze stotine mladih iz Europe, Hrvatske i šire, kako na ljetni festival tako i na zimsko izdanje.

Drugo izdanje Winterstory of Forestland završio je ove subote u čakovečkom GOC-u, a dvije tisuće partijanera desetak su sati rejvali uz cijeli niz odličnih DJ-a. Warm-Up su pokrenuli mlade nade DJ Swen i Petra, dok je s otkucajem 22 sata na pozornicu stigao resident najpoznatijeg dubrovačkog kluba “Revelin” Mike&Me.

Gotovo dvije tisuće ljudi je pratilo našeg domaćina, slovenskog artist Timu G-ja i njegove house taktove kao zagrijavanje za show točno u 1 sat poslije ponoći. Izlaskom Krydera na pozornicu uz dobro znani ritam New Orderovog Confussiona pravi rave je mogao početi.

Chris Knight – Kryder  stigao je u Čakovec iz sunčanog Madrida, a uporne rejvere drmao je gotovo dva puna sata. “Hrvatsku sam posjetio više puta, a mislim da je ovo prvi puta da ne sviram na obali. Ekipa je bila odlična, svirao sam big room style i set je bio jako energetičan” rekao je Kryder. “Super je nastupati uz podršku hrvatske i slovenske ekipe, energija je odlična u organizaciji i stvarno sam oduševljen ovim gradom.”

Predzadnji DJ ove noći bio je Kosta Radman, ime poznato ljubiteljima moderne elektronike koji se na pozornicu popeo uz support velike ekipe te je u jednom trenu s njim na pozornici bio i domaćin kluba Opera Dekova, ali i svi ostali DJ-evi.

“Na Forestu sam svirao već tri puta, no večeras sam ovdje samo kao partijaner” rekao je Dekova. “Ovo je prva subota u godinu dana kako ne radim i došao sam se zabaviti. Jednostavno ne vjerujem kako je danas bila odličan party. Vidimo se ovog ljeta ponovo u šumici”

Večer je završio mladi Petrinjanin s australskom putovnicom John Rebix koji je imao tešku ulogu zatvaranja zimskog festivala i zahvale publici na još jednoj odličnoj noći zabave.

Jedan od generalnih sponzora bio je i HEP koji je uvelike pomogao organizaciju samog događaja.

Za 208 dana na red dolazi i 7. izdanje Forestlanda, ljeto, sunce i 48 sati glazbe… vidimo se!

www.forestland.hr

Photo: Forestland

Ostavi komentar