15.3 C
Čakovec
Utorak, 23 svibnja, 2023

Voćnjak Nedelišće: Kupite ukusne jabuke i kvalitetne sadnice

Radovi u voćnjaku započeli su i prije prvih toplih dana. A kako postaje toplije, tako je i sve više posla, pa ljudi nikad dovoljno. Počinju poslovi u plasteniku s jagodama, a u voćnjaku se krči dio nasada i priprema za sadnju novih voćaka… Zato pozivamo sve zainteresirane (nezaposlene, studente, umirovljenike) da se jave na 040/895-220, a početi mogu i odmah. Ili početkom svibnja kad trebamo berače jagode i kad počinje prodaja jagoda u voćnjaku, rekao nam je Anđelko Tomšić, član Uprave tvrtke Voćnjak Nedelišće d.o.o.

Dio Voćnjaka je i trgovina sadnicama pa požurite jer se brzo prodaju. Kupci su prepoznali dobru kvalitetu sadnica i vrijedne savjete stručnih zaposlenika pa se vraćaju i preporučuju trgovinu svojim prijateljima i poznanicima.

Voćke bi trebalo saditi u svakom vrtu, pa ako želite posaditi voćku, grm ili sadnicu vinove loze, vrijeme je idealno. Kiša je lijepo namočila tlo, pa je idealno vrijeme za sadnju.

U Voćnjaku Nedelišće još uvijek možete kupiti sadnice jabuka, krušaka, breskvi, slabo bujne trešnje (koja je idealna za sva dvorišta gdje je dostupna voda, jer ju treba redovito zalijevati), bobičastog voća, ruža stablašica, a ističu i velik izbor sadnica vinove loze sorti graševina, silvanac, sauvignon, muškat te zanimljive sorte stolnih sorti poput sultanine bijele i prime, plemenke crvene, koje su posebno otporne u dvorištima.

Kupite jabuke iz našeg Voćnjaka!

Kupite jabuke iz voćnjaka u Voćnjaku. Još uvijek možete birati među sortama zlatni delišes, fuđi, idared ili braeburn. Neke su slađe, a neke reskaste, tako da svatko može birati prema svom ukusu i namjeni.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,508FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE