3.9 C
Čakovec
Četvrtak, 2 veljače, 2023

Vlatka Županec nova je pročelnica Ureda grada Mursko Središće nakon Miljenka Štefanića

Vlatka Županec nova je pročelnica Ureda grada Mursko Središće nakon Miljenka Štefanića.

Kao što smo već za Međimurske novine pisali Miljenko Štefanić, dosadašnji pročelnik zatražio je raskid ugovora o radu, jer odlazi u privatne vode.

Vlatka Županec se jedina javila na raspisani natječaj za pročelnika i kako ispunjava uvjete prihvaćena je na novu dužnost.

Vlatka Županec, pročelnica ureda grada Mursko Središće

Vlatka Županec do sada je bila pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela u Općini Sveti Martin na Muri, a sada prelazi na novu sličnu dužnost u Grad Mursko Središće.

Dobrodošlicu u Grad poželjeli su joj na sjednici Gradskog vijeća u subotu, gdje je bila predstavljena i gradskim vijećnicima. Na novu dužnost dolazi u ponedjeljak, 5. prosinca, a da lakše pohvata konce još dva mjeseca će joj pomagati Miljenko Štefanić, dosadašnji pročelnik.

Hoće li Općina Sveti Martin na Muri raspisati natječaj za novog pročelnika ili će to biti korak dalje prema produbljivanju već bliske suradnje Svetog Martina na Muri i Murskog Središća i kroz kadrovsko povezivanje, vidjet ćemo. Nešto u pravcu produbljivanja suradnje dao je naslutiti gradonačelnik Srpak, kazavši da država i financijski nagrađuje funkcionalno povezivanje.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,695SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE