Vikend u Podroomu: Podrumarenje, Druškanje petkom, Valentinovo i Antivalentinovo party!

podroom

Podroom Drink&Music Club priprema tradicionalno Podrumarenje četvrtkom, u petak vas poziva na Druškanje nakon posla, ali i na Valentinovo uz Matiju Krnjaka i pjesme Olivera Dragojevića. Za one koji nisu fanovi Valentinova, subota je rezervirana za Antivalentinovo party.

Podrumarenje

Već tradicionalno #Podrumarenje će ovog puta biti u novom, romantičnom ruhu. Za veselu i ugodnu atmosferu tu su TS Kumovi, a za gašenje žeđi kvalitetna međimurska vina Turk.

Podroom će nekome uljepšati Valentinovo s dvije čaše muškata, ali i s noćenjem za dvoje u Seoskom turizmu obitelji Turk, a nagradna igra će se odvijati na licu mjesta. Sve što treba je doći na Podrumarenje, naručiti bocu vina Turk, pofotkati je, staviti na Instagram story i označiti @podroom. Posjetitelji će imati vremena do ponoći, a nakon toga tamburaši proglašavaju dobitnika.

 

Druškanje petkom nakon posla

Dan nakon vas najprije očekuje Druškanje petkom, program koji se odvija svakog petkom između 15 i 20 sati, a namijenjem je svima koji se žele opustiti nakon napornog radnog tjedna uz dobru ekipu i razna pića po promotivnim cijenama.

Valentinovo u petak navečer

Nakon druškanja i opuštanja slijedi nastavak romantičnog duha i proslava Valentinova uz Oliver Dragojević Tribute. Kroz ugodnu noć i ambijent će vas provesti Matija Krnjak sa svojim akustičnim live unplugged nastupom. Savršeno za izlazak s boljom polovicom.

Antivalentinovo u subotu!

Da ne bi sve bilo u ljubavnom tonu, Podroom u subotu priprema program za sve one koji se za 10 godina vide s pet mačka i čašom crnog vina u ruci, milijun dolara i brzi metabolizam im je bolja opcija od ljubavi, a romantika im je ekvivalentna kvatnoj fizici.

Riječ je novom #SamoGas programu koji će ovaj put biti fokusiran na antiromantične i antivalentinovske house, pop, trap i balkaton hitove. Za DJ pultom vas očekuje zagrebački DJ i rezident istoimenog programa SAMO KAOS.


Budite dio još jedne romantične i ne tako romantične priče u čakovečkom Podroomu. Više informacija o događajima, rasporedu i važnim informacijama možete pronaći na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ali i na Instagram profilu @podroom.

Ostavi komentar