VIDEO: Rakija spaja ljude s podom novi video Kerekesh Teatra nasmijat će vas do suza!

Kerekesh Teatar dobro nas nasmijava i u ovo doba kad fizički ne možemo idi na predstave. Zato su nakon Ulaznice u doba korone snimili još jedan video Rakija spaja ljude s podom koji je ubrzo postao veliki hit.

ULAZNICE U DOBA KORONE – Kerekesh Teatar

ULAZNICE U DOBA KORONE !!!Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna, ali nije daleko od istine._______________________________________Nije lako onima koji rade na blagajnama, ali nije lako ni onima s druge strane blagajne. Imajte strpljenja i sačuvajte živce. Svi će dobiti povrat novca za kupljene ulaznice. Bez brige. Kultura je najveći problem.Nemojte se zaboraviti smijati u ovo doba korone. VOLI VAS VAŠ @Kerekesh Teatarwww.kerekesh-teatar.hr#samoveselo #kerekeshteatarvideo by: Jan Kerekeš & Fran Dobrenićtnx: @Ema Kerekeš( Sva prava ovog videa zadržava Kerekesh Teatar )

Objavljuje Kerekesh Teatar u Petak, 20. ožujka 2020.

– Iako trenutno imamo sve manje vremena za humor, Kerekesh Teatar je odlučio nasmijati, uveseliti i ohrabriti svoju publiku. U skladu s tim, svaki tjedan objaviti ćemo jedan video na svojim društvenim mrežama i pokušati barem malo oraspoložiti apsolutno sve.

Prvi video “Ulaznice u doba korone” pogledalo je 180 000 ljudi u tjedan dana, no izgleda da je drugi video i dezinfekcija rakijom uzela maha i “pomela” internet, poručili su Kerekešovci. Video pogledajte u nastavku!

RAKIJA SPAJA LJUDE S PODOM – Kerekesh Teatar

RAKIJA SPAJA LJUDE S PODOM !!!Ako piješ, ostani doma._______________________________________Još i danas, mnogi od nas imaju teoriju da je protiv korone jedini lijek – RAKIJA.Nemojte se zaboraviti smijati u ovo doba korone.VOLI VAS VAŠ @Kerekesh Teatarwww.kerekesh-teatar.hr#samoveselo #kerekeshteatarvideo by: Jan Kerekeš & Fran Dobrenić(Sva prava ovog videa zadržava Kerekesh Teatar)

Objavljuje Kerekesh Teatar u Subota, 28. ožujka 2020.

Ostavi komentar