VIDEO: Pogledajte pozitivne emocije koje su vladale na promociji spota Međimurje tak mi fališ!

Na emotivnoj večeri u čakovečkoj zgradi Scheier bila je predstavljena pjesma i spot Međimurje tak mi fališ za koju su zaslužni brojni međimurski glazbenici.

Uz Pepsija i njegov bend Genadešus, svoj doprinos pjesmi „Međimurje, tak mi fališ“ dali su Igor Baksa, Gusti Draksar, Zoran Grujić Glaž, Željko Grahovec, Marinko Hodić, Igor Hrustek, Ivica Jurgec, Marija Kupper Jambrošić, Bojan Jambroišć, Kristina Gita Kavran, Željko Kermek Kerma, Julijana Kočila, Srećko Krištofić Srejo, Hrvoje Krištofić Žikac, Gordana Lach, Mladen Magdalenić, Bojan Masnec, Ivan Mikulić, Josip Posavec Joco, Josip Sanjković Mitrica, Robert Sklepić Robi, Andrea i Goran Šafarić, Mirko Švenda Žiga, Ivana Tkalec i Tena Žagar., a snimatelj i montažer spota je Žan Novosel.

– Očaran ljepotama našem kraja imao sam potrebu napisati pjesmu o kraju koji mi je sve dal, u kojem sam se rodil, u kojem sam odrastao i u kojem živim. Jako sam sretan da živim na ovim prostorima, rekao je Zlatko Nedeljko Pepsi.

VIDEO i FOTO: Emotivno predstavljanje spota Međimurje, tak mi fališ koja je spojila međimurske glazbenike!

Spot koji je trebao nastati u par dana, na kraju se snimao na 40-tak lokacija diljem Međimurja, a rok se ”produžio” na više od mjesec dana. Za snimanje i montažu spota zaslužan je Žan Novosel koji je rekao kako je osim sinergije prirode i glazbe jako zanimljivo bilo nositi sa sobom veliki klavir, kao i ostale instrumente.

Video spot Međimurje tak mi fališ možete pogledati u nastavku!

Ovako je bilo na jučerašnjoj promociji spota: 

Video: Dora Vadlja

Ostavi komentar