VIDEO: Podržimo glasovima našeg Bojana Jambrošića u emisiji Zvijezde pjevaju!

Prošle subote je na HRT-u započeo novi show u kojem sudjeluje kao mentor i naš Međimurec Bojan Jambrošić. Njegova učenica je novinarka i voditeljica Ashley Colbourn, amerikanka s adresom u Istri te dvostruka dobitnica Emmyja. Međimurci je znaju po divnom putopisnom videu o Međimurju koji je Ashly predstavila u svijetu.

Za prvu emisiju Bojan i Ashley su odabrali pjesmu Princeza te od žirija dobili 26 bodova i tako zauzeli četvrto mjesto. Glasovi publike su ti koji će odlučiti tko ostaje u daljnjem natjecanju pa podržite našeg međimurca i Ashly pozivom na broj: 065 700 002 ili sms porukom sadržaja PAR2 na 60054. Glasanje traje sve do subote kada će jedan par napustiti emisiju.

Pitali smo Bojana kako mu je bilo u prvoj emisiji i kakva je njegova učenica:

-Ashley je odlična učenica a i što je još bitnije divna kao osoba. Sretan sam što sam dobio upravo nju jer si odlično odgovaramo. U prvoj emisiji je u backstageu bilo veselo i zabavno, a na pozornici je Ashley blistala i iako je puno vremena potrošila na učenje hrvatskog jezika uspjela je sve izvesti i iznad mog očekivanja. Nadam se da smo se svidjeli publici i da će nas podržati. Sljedeću subotu nas čeka novi izazov, novi žanr i nova pjesma te se punom parom pripremamo da iznenadimo i budemo što bolji, poručio je Bojan. 

Video Ashley Colbourn u Međimurju:

Foto: D.Njavro za HRT

Ostavi komentar