-0.5 C
Čakovec
Nedjelja, 26 studenoga, 2023

VIDEO: Naučite koreografiju i priključite se ovogodišnjem FlashMoveu u Međimurju

European Week of Sport – Europski tjedan sporta (23.-30. rujna) će se u Međimurju obilježiti velikim plesnim događajem pod nazivom FlashMOVE 27. rujna.

​Ove godine FlashMOVE u Međimurju, u sklopu 3. po redu Europskog tjedna sporta i NowWeMOVE kampanje, organiziraju zajedno Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije, Školski preventivni programi osnovnih i srednjih škola te Stručni aktiv profesora tjelesne i zdravstvene kulture.

Budući se ove godine FlashMOVE obilježava radnim danom (27. rujna, srijeda), zajednički plesni događaj ćemo organizirati u Čakovcu na Trgu Republike u 11 sati (ispred Centra za kulturu), a u slučaju kiše, događaj će se održati u holu sportske dvorane Graditeljske škole Čakovec.

FlashMOVE plesni događaj je zamišljen kao jedan školski sat tjelesne i zdravstvene kulture na otvorenom, u sklopu kojeg bi najprije plesna skupina Vivona, zajedno sa svojom voditeljicom Karmen Kovačević Jambor, predvodila zagrijavanje svih sudionika, a potom ples na zajedničku koreografiju.

Na FlashMOVE događaju će sudjelovati učenici 7. i 8. razreda osnovnih škola, učenici srednjih škola i studenti, kao i članovi različitih sportsko-rekreativnih udruga (očekuje se oko 500 plesača).

Nakon zajedničkog plesa organizirat će se druženje učenika s uspješnim sportašima iz Međimurja, među kojima su i uspješni učenici sportaši uključeni u hrvatske reprezentacije.

Evo i videa, za sve koji žele uvježbati koreografiju za ovogodišnji ples.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Koncert Parni valjak i Radio 105

Koncert Parni valjak i Radio 105

Hajka