VIDEO: Napokon otkrivena princeza Ivana Zaka!

Ivan Zak
Ivan Zak

Ljubavni život poznatih glazbenika oduvijek je bio predmet brojnih nagađanja, zanimanja medija i javnosti. Iznimka nije ni Ivan Zak, jedan od najpoželjnijih muškaraca. Tko je ona, koja je uspjela ‘zaključati’ njegovo srce, zanimalo je sve pripadnice ljepšeg spola.

Sam Ivan odlučio je stati na kraj nagađanjima, te uoči Valentinova i novog velikog koncertnog spektakla u Areni Varaždin 09.02., otkriti odabranicu srca svoga.

On je od ‘milja’ zove ‘Mala princeza’, a za nju sam kaže, kako je energična, dinamična i potpuno drugačija od dosadašnjih, definitivno je ‘bolja od najboljih’ i više nije ‘Sama’.

Riječ je ni više ni manje, nego o novoj pjesmi i video spotu Ivana Zaka, a upravo s ovom glazbenom pričom odlučio je zakoračiti u mjesec zaljubljenih.

Zanimljivost ove pjesme ‘leži’ u tome, kako ona postoji već punih trinaest godina, ali je glazbenik osjetio da je sada pravi trenutak da je pokloni svojoj publici, te je istu snimio sa svojim novim glazbenicima i suradnicima.

‘Pjesmu ‘Mala princeza’, snimao sam s glazbenicima iz svog benda, kojima se ovoga puta priključio Marko Vojvodić i Damir Lipošek Keks na gitarama, a istu sam autorski potpisao sa Darusom Despotom, čija je bila i sama ideja pjesme. Može se primijetiti da je u moj prepoznatljiv stil i aranžman, unesena doza čvršćeg i modernijeg zvuka. Na pjesmi je radio i Igor Pauk, a sve u mojem studiju La Bamba, ali i uz odličan miks Srđana Sekulovića Skansija u njegovom glazbenom studiju. Video spot sniman je u jednom noćnom klubu u Beogradu, a sve u režiji NN Media Production.’ – rekao je Ivan Zak.

Priliku da novu pjesmu čujete uživo imate već 02.02. u Rijeci na karnevalskoj zabavi, te naravno 09.02. na velikom koncertu u varaždinskoj Areni, za koji ulaznice možete kupiti putem sustava eventim.

Ostala prodajna mjesta: na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof – Caffe bar Piccolo
Ludbreg – Caffe bar Rondo
Mursko Središće – Caffe bar Parks
Prelog – City bar
Palovec – Domino bar
BP Petrol

Autor glazbe: Ivan Zak/Darus Despot
Autor teksta: Ivan Zak/Darus Despot
Autor aranžmana: Ivan Zak
Glazbeni producent: Ivan Zak
Tonski snimatelj: Igor Pauk – Studio La Bamba
Mix i master: Srđan Sekulović, Skansi – NLO Studio Zagreb
Režija: NN Media Production
Foto: Promo

VIDEO:

Ostavi komentar