VIDEO: GABRIELA HRŽENJAK glasom dive oduševila Hrvatsku i žiri u RTL Zvijezdama!

Nova sezona showa RTL Zvijezde iz tjedna u tjedan pokazuje da u Lijepoj našoj ima još mnogo pjevačkih talenata čije vrijeme tek dolazi. Tako smo prošli tjedan mogli vidjeti našeg Hrvoja Krištofića iz Čakovca, a sada se Hrvatskoj predstavila i druga članica čakovečkog pop-rock benda Genova – Gabriela Hrženjak.

Mlada viničanka zasjala je u najboljem svjetlu s pjesmom “At Last”, pjevačke dive Ette James, kojom je apsolutno oduševila svih pet članova žirija. Za svoju mentoricu odabrala je Ninu Badrić, iako se prvi digao Jacques koji je bio posebno impresioniran njenim nastupom.

Elegantna si i odmjerena, izgledaš prekrasno kao što i pjevaš. Ovo je bio nastup kao s neke dodjele glazbenih nagrada, rekao je Jacques, koji je kao pravi gentleman odluku o mentoru prepustio samoj Gabrieli.

-S vama bih jednog dana voljela imati duet, ali za svoju mentoricu htjela bih Ninu Badrić, odgovorila je Gabriela ne skrivajući da Ninu vidi kao svojevrstan uzor.

Ja nemam što reći na tvoj nastup, osim to je to – ti si ta, rekla je Nina i prihvatila mentorstvo.

Gabriela se pjevanjem bavi od svoje 4. godine, pa ju je put prirodno odveo na studij solo pjevanja glazbene akademije u Ljubljani, dok istovremeno svoje slobodne trenutke koristi za nastupe s Genovom, ali i nekim drugim izvođačima.

Nastup Genove na ovogodišnjem Porcijunkulovu
Nastup Genove na ovogodišnjem Porcijunkulovu

Ipak, kaže da joj je najveća želja ostvariti solo karijeru, pa s obzirom na sjajan nastup i još bolje komentare žirija, vjerujemo da je na najboljem putu za to i želimo joj puno sreće. U nastavku pogledajte Gabrielu u izvedbi Adele, kao i cijeli večerašnji nastup!

Video: Žan Novosel, Foto: Privatna arhiva

Ostavi komentar