VIDEO: Forestland snimio set u dvorcu Zrinski u Čakovcu!

U 2021., kao odmak od festivalske ludnice, ekipa iza festivala Forestland odlučila je snimiti setove na zanimljivim lokacijama, ključnim za festival. U suradnji sa slovenskim DJ-om i rezidentom festivala odluka za prvi set pala je na dvorac obitelji Zrinski u Čakovcu, danas Muzej Međimurja Čakovec.

Uz podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Muzeja Međimurja Čakovec, turističkih zajednica Čakovca i Međimurja, kao i sponzora Forestlanda, Red Bull i Beck’s, Timo G “zavrtio” je jedan set na gramofonima te nas vratio u sretnije, ljetno doba.

Track ID’s:
1. Gorgon City – Tell Me It’s True 2. The Shapeshifters, Billy Porter – Finally Ready (David Penn Extended Remix) 3. Paul Sparkes & SIBBJAG ft. Penny F. – Sending You Love (DEMO) 4. SIBBJAG – Can’t Keep (DEMO) 5. SIBBJAG – Fade (DEMO)
 
Kao posebnu poslasticu za kraj 2021. očekuje nas još jedan b2b set koji je snimio sa Sašom Mikacom, booking managerom i DJ-om Forestlanda, ali i jedan Sašin solo set, sve to kao zagrijavanje, warm-up za Aftermovie “Forestland 2021” koji nas očekuje posljednjeg vikenda u studenom.
Spomenimo da je i Forestland najavio svoje X. izdanje za 22. srpnja 2022., a što nam pripremaju, saznat ćemo uskoro!

 

Ostavi komentar