VIDEO: Bojana Jambrošića na gljivi zadesio duet Jacquesa i Doris

U trećoj emisiji showa “Tvoje lice zvuči poznato” Mia Anočić Valentić sjajno je skinula Sanju Doležal i time si osigurala prvu pobjedu.

I Čakovčan Bojan Jambrošić dobio je pohvale od žirija za svoj nastup kao Omi. Pogledajte kako je to izgledalo.

Nakon što se u prošloj epizodi Bojan Jambrošić s transformacijom u Jelenu Rozgu bodovno i nije baš proslavio, transformacija u jamajskog pjevača Omija s hitom ”Cheerleader” savršeno mu je sjela, a to je potvrdio i žiri svojim komentarima. „Što se tiče pjevanja ovo je apsolutno dvanaestica, sve je super, bravo!“ pohvalila ga je Sandra, a Bojana je dodala: „Apsolutno si senzacionalan. Izvući taj vibrato nije lagano!“

U idućoj epizodi vidjet ćemo pobjednicu Miu Anočić Valentić u ulozi pjevačice grupe Black Eyed Peas, Marija Rotha kao pjevača grupe Guns’n’Roses, a Ivana Mišerić otpjevat će pjesmu grupe Ottawan, dok će Dalibor nastupiti kao pjevač grupe Prljavo kazalište. Posebno će zanimljiva biti transformacija Daniela Bilića koji će se transformirati u kolegicu Nives Celzijus, dok ćemo Nives gledati u liku Zvonka Bogdana. Ana Gruica postat će Katty Perry, a Bojana Jambrošića je na gljivi zadesio duet Jacquesa i Doris.

Izvor: dnevnik.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE