VIDEO: 4 Tenora i naš Preložanin Filip Hozjak u novoj ljubavnoj baladi Brod bez imena!

4 Tenora snimili su novu pjesmu i spot Brod bez imena. O pjesmi smo kratko razgovarali s Filipom Hozjakom iz Preloga, najnovijim članom.

– Spot za pjesmu snimali smo na fantastičnoj lokaciji Tulovih greda koja ima zaista široku povijest od snimanja kultnog filma “Winnetou” do velikih borbi u Domovinskom ratu. Snimanje spota svakako možemo okarakterizirati kao ples na vjetru jer nas je bura doslovno otpuhala, kako nas tako i dron koji je par puta imao slobodan pad. U svakom slučaju, izvrsna ekipa zadužena za spot na čelu sa Igorom Goićem je učinila nemoguće i nastali su izvrsni kadrovi koji ostavljaju fantastičan dojam. Ovom pjesmom predstavit ćemo se na Šibenskoj šansoni, izravan prijenos možete pratiti na HTV 1. Nakon toga nas čeka nekoliko fantastičnih koncerata kao što su zatvaranje Špancirfesta 1. rujna , a zatim i veliki koncert na Šalati sa fantastičnim gostima uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije 14. rujna, poručio je slavuj Filip. 

Za glazbu su zaslužni Eduard Botrić i Matko Šimac, za tekst Matko Šimac, aranžman Eduard Botrić, produkciju KREATHIAstudio, scenarij Sandra Župan i Igor Goić, kameru i režiju Igor Goić, 1st A.C. focuspuller Šime Dujela, set dresser Sandra Župan, casting director Tonia Jurišić, production assistant Nina Bokić, logistiku 1205Touring – Danijel Damjanić, glumci su bili Igor Jurinić i Lara Nekić. Posebnu zahvalu uputili su Mariji i Mili Šarliji na još jednom planinskom gostoprimstvu, i Nevenu Stojakoviću na nesebičnom opskrbljavanju potrepštinama za set.

U nastavku pogledajte novu pjesmu i spot koja je ujedno prvo remek djelo u novom sastavu 4 Tenora s našim Filipom Hozjakom!

Ostavi komentar