Velike pripreme za Jesen u gradu Zrinskih uz Beer&BurgerFest

Radovi u tijeku za Beer&BurgerFest
Radovi u tijeku za Beer&BurgerFest

Započeli su radovi u centru grada zbog bogate jesenske manifestacije koja se održava ovaj vikend 6. i 7. listopada. Beer&BurgerFest događaj je na kojem posjetitelje očekuju burger barovi, craft pivovare iz regije i Hrvatske i dva koncerta.

Lounge Street Food Area ugostit će brojne ljubitelje dobre hrane, pića i zabave koju će omogućiti Mundoaka, Stari Hrast BBQ, Central Park Čakovec, Lepi Dečki Brewery, Pulfer, Udruga Pivara Sjever, Buzdovan i mnogi drugi sudionici.

U petak će za posjetitelje nastupiti čakovečki bend Clone Age i DJ Poncija, a u subotu istarske legende – Gustafi. Muškarci koji se požele dotjerati prije koncerata, to mogu učiniti kod poznatog čakovečkog Brice koji svojim barbershopom donosi dašak Gentleman’s cluba u centar grada.

Ako se želite dobro najesti, piti vrhunske craft pive i uz to se odlično zabaviti centar grada će ovog vikenda biti idealno mjesto. Na izložbenom prostoru naći će se veliki izbor eko proizvoda, od voća i povrća, rakija raznih okusa, meda i vina. Stari jesenski sajam bit će smješten u centru grada, a posjetitelji će imati prilike vidjeti prezentaciju starih običaja kako su ‘živeli naši stari’. 

 

 

Ostavi komentar