VIDEO: Izbornik Dalić u pomoć pozvao pomoćnike Nikolu i Marka Hančić iz Čakovca!

Marko (39) i Nikola (33) iz Čakovca braća su velikog srca s intelektualnim teškoćama, koji iako su različitih karaktera, dijele istu strast – prema nogometu. Obojica su dio kluba i nogometne škole NK Sloga, prisutni su na svakom treningu. 

– Marko i Nikola su dio kluba i nogometne škole, prisutni na svakom treningu. Žive preko puta terena te su upoznati sa svim zbivanjima u i oko kluba i nogometne škole. Znaju imena svih igrača kluba, svih klinaca, čak i imena igrača koji su igrali prije 10-15 godina u klubu. Na treninzima su uključeni u organizaciju, donose lopte, rekvizite i slično. Oni su dvije izuzetno tople i iskrene dobre duše kluba, najveći SLOGAŠI, veći od svih nas. S trenerima odlaze na utakmice, turnire, sudjeluju u svim pobjedama i porazima. Oni su najbolji pomoćni treneri koje možete poželjeti i za njih nema zamjene – s ganućem je poručio trener Obadić.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nakon što se upoznao s braćom Nikolom i Markom Hančićem strastvenim ljubiteljima nogometa i NK Sloga iz Čakovca u dirljivoj priči koja je ispričana protekli Božić, dogovorio je s njima, da na prvom ovogodišnjem okupljanju i treningu reprezentacije uoči starta kvalifikacija za EP, budu uz njega i naše reprezentativce.

Dogovor iz prosinca realiziran je ovaj ponedjeljak u svlačionici maksimirskog stadiona, odnosno pomoćnom igralištu Hitrec-Kacijan gdje se hrvatska reprezentacija okupila uoči utakmice protiv Azerbajdžana i Mađarske.

Prekrasan prilog o entuzijastičnoj braći Hančić iz Čakovca donosimo večeras Provjereno. Isječak pogledajte u nastavku!

Video: Youtube

Ostavi komentar