Važna obavijest za maturante: Coolijada 2020. godine će se održati!

Završetak srednjoškolskog obrazovanja teško da može proći bez maturantskih dana. Ovogodišnji maturanti našli su se u specifičnoj situaciji u kojoj će srednju školu završiti kod kuće. Kakva je trenutna situacija, kako će i hoće li uopće biti ovogodišnje tradicionalne maturantske Coolijade provjerili smo kod ovogodišnjih organizatora Ekonomske i trgovačke škole Čakovec. 

Kako nam je pojasnila ravnateljica Ekonomske i trgovačke škole Čakovec Bosiljka Vinković Kukolić Coolijada 2020. godine će se održati, samo ne prije završetka svih ispita Državne mature koji će ove godine trajati od 8. lipnja do 3. srpnja. 

– Ovogodišnji maturanti su jedna vrlo specifična generaciju na koju nitko od nas nije zaboravio. Organizacija Coolijade 2020. i dalje stoji, samo još nije definiran datum održavanja zbog specifičnosti mjera i cijele situacije. Svim maturantima poručujem da se još malo strpe, njihovi dani slavlja će se održati, poručila je ravnateljica Bosiljka Vinković Kukolić. 

Također je naglasila kako se Coolijada neće održati prije početka Državne mature, između ostalog zbog strogih mjera koje kažu kako dva tjedna prije polaganja ispita svi maturanti moraju biti kod kuće dva tjedna, te ne biti u kontaktu s ostalim učenicima. 

 

Ostavi komentar