Vašu kućnu biblioteku obogatite novim napetim romanima!

naslovnica nagradna knjiga

Sova i Cijena užitka novi su književni naslovi kojima možete obogatiti vašu kućnu biblioteku. Osigurali smo ih u suradnji s nakladničkim kućama Znanje i Mozaik. Kako do knjiga?

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 19. srpnja potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 23. srpnja do 15 sati. Više o nagradnim naslovima u nastavku.

Samuel Bjørk: Sova

Jedna tinejdžerica nestala je iz doma za mlade s problemima u ponašanju. Ubrzo je na šumskom proplanku pronađen njezin leš položen na perju i uokviren pentagramom svijeća. Slučaj je dodijeljen Odjelu za umorstva policije u Oslu na čelu s istražiteljima Holgerom Munchom i Mijom Krüger. Rad na ovom jezivom slučaju poseban je izazov za Miju koja još uvijek vodi borbu sa suicidalnim mislima, ovisnošću o tabletama i alkoholu. Istraga tapka na mjestu do trenutka kad se pojavi uznemirujuća snimka koja otkriva nove detalje o tragičnoj sudbini ubijene djevojke… U međuvremenu, Munchova kći Miriam proživljava emocionalnu krizu i preispituje svoju ulogu supruge i majke.

Kresley Cole: Cijena užitka

Poznat po hrabrosti i poštenju, kapetan Grant Sutherland putuje prema Oceaniji kako bi pronašao Victoriju Dearbourne, Engleskinju izgubljenu na moru prije deset godina. Njezinom je starom i bolesnom djedu dao riječ da će je – kao džentlmen – pronaći i zaštiti. No, jedan pogled na odraslu Viktoriju bio je dovoljan da se Grant više nikada od nje ne poželi odvojiti. Tori uživa u slobodi, neukroćenoj snazi i spontanosti koju cijeni više od sputavajućih pravila, poglavito kada joj u pomoć koju nije tražila dolazi uznositi, hladni britanski kapetan. Dok je Grant pokušava uvjeriti da napusti otok, ona počinje u njemu vidjeti čovjeka koji žudi za još nečim.

 

Ostavi komentar