0.3 C
Čakovec
Petak, 8 prosinca, 2023

Valerija Gudlin: Otvorenjem vlastite trgovine ostvarila sam snove

Trgovina Valerija je novootvorena prodavaonica modnih tkanina, zavjesa, igli i konaca te ostalog krojačkog pribora i materijala. Nalazi se u Čakovcu, na adresi Kralja Tomislava 5c (na parkiralištu iza Novog Passagea).

Nakon prvih mjesec dana u vlastitoj trgovini, posjetili smo vlasnicu Valeriju Gudlin koja nam je ispričala prve dojmove.

U svijetu metražne robe živi i radi već 35 godina

– Da, preko 30 godina radila sam s tekstilom, to je moja ljubav od najranijih dana, tu sam se našla, započinje svoju priču Valerija Gudlin rodom iz Pribislavca. Iako je vlastiti dućan sanjala od mladosti, dosadašnja ju je karijera ispunjavala, bila je i voditeljica maloprodajne trgovine koja se bavi ovim poslom. Uslijed životnih promjena, s velikim se strahopoštovanjem odlučila otisnuti u poduzetničke vode.

– Ništa vam od toga ne bi bilo da nisam imala ogromnu podršku obitelji. Svi oni znaju moju ljubav prema ovom poslu i ohrabrivali su me čak i kada sam sama sumnjala mogu li sve ovo izvesti. Suprug je iznajmio prostor još u studenom prošle godine i rekao da nek odlučim do kraja godine što ću. Nikada nije posumnjao i na tome sam i njemu i obitelji istinski zahvalna, objašnjava Valerija.

Valerija Gudlin s užom obitelji i članovima Zrinske garde na svečanom otvorenju Trgovine Valerija

Na spomen svečanog otvorenja trgovine koji je prošao u krugu najmilijih, obitelji i prijatelja koji su joj, kako kaže, zaista pomogli u životu, Valerijine oči lagano su zarosile od zahvalnosti i sreće.

Prvih mjesec dana 

Valeriju smo potom upitali kakvi su prvi dojmovi, jesu li Čakovčani saznali gdje je i što radi.

– Ovih prvih tjedana zaista smo mnogo napredovali, imamo naše kupce i zadovoljni su. Sve je u skladu s očekivanim, a kupcima puno znači i što nudimo uslugu šivanja zavjesa te sitnih popravaka, skromno završava Valerija Gudlin.

Trgovina Valerija je prostrana, nema naguranih artikala tipičnih za ovakvu vrstu prodavaonice, sve je pregledno i lijepo izloženo.

Izlozi, kao i ostatak interijera, opremljeni su s velikom pažnjom na detalje, modne tkanine izložene su tako da odmah vizualizirate novi odjevni komad. Milina! Na kraju teksta uživajte u djeliću interijera kojeg donosimo na fotografijama.

I sami smo prošetali trgovinom, pronašli predivni novi materijal za suknju, dobili preporuku za krojačicu i izašli maksimalno zadovoljni. 

Toplo preporučujemo da posjetite Trgovinu Valerija u Ulici kralja Tomislava 5c za radnog vremena (svaki radni dan od 8 do 16 sati) gdje će vas dočekati izuzetno draga i profesionalna vlasnica te vam pomoći u svemu što tražite.

       

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Tribina ČČ

Lidija Šeler donijela dah Japana u slikama