Uključite se u program Zaželi, bilo da vam treba pomoć ili je želite pružiti

Pozivaju se stanovnici Međimurske županije, starije osobe i osobe s invaliditetom, da se uključe u projekt „Želim – pomoć dijelim IV“ Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, Čakovec i iskoriste besplatne usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu. Projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike iz Europskog socijalnog fonda plus, u okviru Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.

Ciljne skupine:

  • Osobe starije od 65 godina.
  • Odrasle osobe s invaliditetom (18 ili više godina).

Oglas za prijem u radni odnos

Za provedbu aktivnosti u sklopu projekta „Želim – pomoć dijelim IV“ Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije objavljuje oglas za prijem u radni odnos na određeno vrijeme.

Pružatelj/ica usluge pomoći u kući

Opći uvjeti:

  • Punoljetnost.
  • Hrvatsko državljanstvo.

Poziv na sudjelovanje

Pozivaju se sve zainteresirane osobe starije od 65 godina i odrasle osobe s invaliditetom da se prijave za besplatne usluge potpore i podrške. Također, pozivamo sve kvalificirane i zainteresirane kandidate da se prijave za radna mjesta pružatelja usluga potpore i podrške u sklopu projekta „Želim – pomoć dijelim IV“.

Za sve dodatne informacije i prijave, obratite se Društvu osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, osobno, putem e-maila [email protected] ili telefona 040 390 070.

Uključite se u ovaj značajan projekt i pridonesite poboljšanju kvalitete života starijih osoba i osoba s invaliditetom u našoj zajednici!

Više informacija na: https://dosti-mz.hr/oglas-za-prijem-u-radni-odnos-na-odredeno-vrijemeza-potrebe-provedbe-aktivnosti-u-sklopu-projektazelim-pomoc-dijelim-iv-na-podrucju-medimurske-zupanije/

https://dosti-mz.hr/trajni-javni-poziv-projekt-zelim-pomoc-dijelim-iv-sf-3-4-11-01-0298/

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE