Udruga za zaštitu mačaka „Sklonište dobrote“ slavi 6. rođendan: Spasili preko 1000 mačaka!

rodjendan udruga skloniste dobrote (2)

Volonteri udruge Sklonište dobrote pozivaju vas da im se pridružite 26.01.2019. od 15 – 20 sati u Starome Hrastu, proslavi 6. rođendana! Pozivnicu prenosimo u cjelosti:

U šest godina rada udruga je spasila preko 1000 mačaka sa ulica, udomila ih više od 800 te se svakodnevno trudi spriječiti patnju ničijih šapica. Cijeli rad udruge bazira se isključivo na volontiranju, a financiranje u 90% slučajeva pokrivaju građani svojim donacijama.

Ovom prigodom, volonteri vas pozivaju da zajedno sa njima proslavite još jednu godinu iza njih i nazdravite što boljoj 2019.toj, sa što manje potrebitih mačaka i što više onih udomljenih!

Od 15 sati možete doći u Stari Hrast (pub, s lijeve strane kod ulaza), počastiti se grickalicama i rođendanskom tortom koje su za vas pripremili volonteri, donijeti donacije hrane, podružiti se, popiti piće i saznati sve što vas zanima o mačkama.

U 18 h počinje nagradna tombola, kartica za sudjelovanje je donacija od  20 kn (ili 30 kn za dvije), svaka je dobitna! Osim utješnih nagrada, osvojiti možete i one vrijednije poput poklon bonova za manikure, frizure, masaže, vrijedne proizvode od industrijske konoplje ili neke home made mačko proizvode!

Družimo se do 20 sati!

Udruga Sklonište dobrote trenutno skrbi o oko 170tak mačaka zbrinutih sa ulica Međimurske i Varaždinske županije u domovima volontera. Većina mačaka je došlo na skrb teško bolesno ili ozlijeđeno gdje su se troškovi liječenja popeli na ogromne brojke, a ne smijemo ni zaboraviti na troškove hrane i ostalih potrepština.

Ukoliko ne možete prisustvovati akciji, a želite podržati rad udruge, pozivamo vas da uplatite donaciju na IBAN: HR9623400091110790897 s naznakom „za mace“ i pomognete na taj način!

Sve novosti vezane za buvljak pratite na eventu na facebook-u!

Ostavi komentar