Udruga tjelesnih invalida Međimurja građanima otvorila svoja vrata

Udruga tjelesnih invalida Međimurja1

Manifestacija „Hrvatska volontira“ održava se već osmu godinu zaredom i njome se želi ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.

Manifestaciju „Dani otvorenih vrata udruga“ Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira sedmu godinu zaredom kako bi se otvaranjem vrata udruga u određenom danu ili danima svim zainteresiranim građanima i široj javnosti približile aktivnosti udruga u različitim područjima djelovanja: ponajprije programi i projekti od interesa za opće dobro koje provode udruge diljem Hrvatske, u prostorima udruga ili izvan njih.

Manifestacije „Hrvatska volontira“ i „Dani otvorenih vrata udruga“ su se, kao i prošle godine, udružile, a svrha ovog udruživanja je pružiti dodatne informacije vezane uz rad udruga te ukazati na njihovu važnost djelovanja u društvu.

S ciljem približavanja svog rada građanima, Udruga tjelesnih invalida Međimurja se uključila u navedene manifestacije provođenjem „Dana otvorenih vrata Udruge tjelesnih invalida Međimurja“. Aktivnost je održana 24. svibnja u razdoblju od 10 do 14 sati. Ispred prostora Udruge postavljen je info štand na kojem su se našli promotivni materijali, različita izdanja časopisa „Listek“ te kreativni keramički radovi koje su izradili članovi i volonteri Udruge. Zainteresirani građani tako su se informirali o mogućnostima volontiranja, projektima i aktivnostima Udruge, podijeljeni su im promotivni materijali, a usput su popričali s volonterima i djelatnicima Udruge o novostima i svakodnevnim temama.

????????????????????????????????????

Ostavi komentar