Udruga osoba s intelektualnim teškoćama primila donaciju za svoj projekt

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije donacija
Ilustracija

U četvrtak, 25. svibnja, predstavnici Raiffeisen banke svečano su uručili Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije donaciju od 10.000 kuna.

Donacija je za osiguravanje opreme, računala i printer, za formiranje i provođenje projekta “Informatičke radionice – novi korak u inkluziju”, s kojima Udruga započinje ovog rujna.

Radionice će provoditi u Čakovcu i Prelogu, a namijenjene su osobama s intelektualnim teškoćama. Kroz informatičku će radionicu osobe s intelektualnim teškoćama biti upućene u pojam informatičke pismenosti i njezinu važnost, steći će znanje o temeljnim informatičkih pojmovima, te usvojiti osnove rada na računalu – pisanje teksta, služenje elektroničkom poštom, pretraživanje interneta, služenje multimedijom.

Proslavi su prisustvovali predstavnici Raiffeisen banke: Ivan Žižić– član Uprave, Ivan Vidaković – direktor Poslovanja sa stanovništvom, Maja Jambrošić – direktorica Regije za poslovanje s pravnim subjektima, Dijana Prka – direktorica Regije za poslovanje sa stanovništvom, Daniel Bogdan– voditelj grupe poslovnica, pa tako i poslovnice RBA u Čakovcu, te Nikolina Bogati – direktorica marketinga i odnosa s javnošću.

U znak zahvale, članovi Udruge (Kluba Duga, Prelog) su predstavnicima Raiffeisen banke darovali sliku duge koju je izradila Natalija Štefok, članica Udruge.

Ostavi komentar