Udruga osoba s intelektualnim teškoćama poziva na radnu akciju u Celine

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije Celine

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije u subotu, 4. ožujka, sprema veliku akciju čišćenja i uređivanja dvorišta oko stambenog objekta u Celinama, Cvjetna ulica.

Cilj akcije je rušenje starog drveća u dvorištu i priprema zemljišta za uređenje vrta i cvjetnjaka kako bi stanari mogli započeti s prvim proljetnim radovima na Eko gruntu Celine.

Podsjetimo, članovi udruge su osobe s intelektualnim teškoćama s područja naše županije i njihovi roditelji, odnosno staratelji.

Udruga uz mnoge brojne aktivnosti ima dva osnovna oblika brige za svoje korisnike – poludnevni boravak za korisnike i stalni smještaj korisnika u smještajnim objektima koji su predviđeni za poticanje osamostaljivanja i samostalnog života.

Uzgoj povrtnjaka i cvjetnjaka i briga o biljkama  će kvalitetno ispuniti vrijeme korisnicima i potaknuti ih na proizvodnju i konzumiranje hrane iz vlastitog uzgoja.

Najavljeno je pravo proljetno vrijeme, pa Udruga poziva sve zainteresirane da se vlastitim snagama uključe u akciju i na taj način pomognu.

(as)

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije Celine

Ostavi komentar