Učenici OŠ Strahoninec predloženi za državno natjecanje u Lidranu

Osnovna škola Strahoninec
Osnovna škola Strahoninec, Foto: OŠ Strahoninec

Osnovna škola Strahoninec objavila je na svojoj internetskoj stranici da su na ovogodišnjoj Županijskoj smotri LIDRANO 2018. bili uspješni da uspješniji nisu mogli biti.

Frida Horvat, 6. r. predstavila se samostalnim novinarskim radom “Obilježili smo dan bijeloga štapa” te je u svojoj kategoriji predložena na državnu razinu (mentorica je učiteljica Dijana Pasarić).

Izidora Mustak, 8.r. predstavila se literarnim radom “Dragi prijatelju” te je isto kao i Frida predložena na državnu razinu (mentorica je učiteljica Dijana Pasarić).

Izidora Mustak je urednica školskog lista “Klopotec” koji je predložen za Državni Lidrano 2018. (mentorica je učiteljica Dijana Pasarić).

Franka Bukovec i Izidora Mustak predstavnice su radijske emisije “Da bismo srcem gledati znali” koja je predložena na državnu razinu (mentori su učitelji Dijana Pasarić i Mario Kanižaj). Jana Stojko i Frida Horvat predstavnice su radio-igre “Patnje jednog vuka” te je i ova radio-igra isto tako predložena za državnu razinu (mentori su učitelji Dijana Pasarić i Mario Kanižaj).

Na Županijskoj je smotri nastupila i Eva Marciuš, u kategoriji monologa s ulomkom iz Maloga princa Antoinea de Saint-Exuperyja (mentorica učiteljica Ana Horvat).

Svim učenicima i učiteljima mentorima čestitamo od srca na vrlo velikome uspjehu.

Ostavi komentar