Učenici i učiteljice OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica posjetile svoje kolege u Francuskoj

Erasmus Mala Subotica
Učenici i ućiteljice iz OŠ Tomaša Goričnca Mala Subotice u posjetu francuskoj školi

Učenici i njihove učiteljice Manuela Stričak i Nikolina Hampamer iz  OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica posjetile su svoje kolege u gradu Lorient u Francuskoj u sklopu projekta  Erasmus + . Ovo je peta posjeta različitim zemljama u sklopu Erasmusa + , čije su zemlje partneri Italija, Cipar, Španjolska, Francuska i Rumunjska.

U četiri dana posjeta Francuskoj učenici i učitelji iz  zemalja sudinica projekta posjetili su fancusku školu u Loirenti i upoznali se s njihovim obrazovnim sustavom, te posjetili lokalne zanmenitosti;  muzej u Hennebontu, stari grad Quimper te uživali u specijalitetima francuske kuhinje. Zadnju večer učenici zajedno sa svojim učiteljima pripremili su za svoje goste  predstavu u kojoj su pokazali dio svoje povijesti.

Nova prijateljstva i iskustva s putovanja neprocjenjiva su za učenike i učitelje te velika motivacija za daljnje projekte.

Preostao je još posjet Cipru i aktivnosti koje se provode ii sklopu projekta prema programu svakog  mjeseca, izvijestila nas je Nikolina Hampamer.

 

 

 

 

Ostavi komentar