Učenici i studenti s područja Općine Vratišinec javite se za jednokratne potpore

Mihael Grbavec, načelnik Vratišinca

Načelnik Općine Vratišinec Mihael Grbavec je 16.rujna na osnovu Odluke općinskog vijeća raspisao 2 javna poziva, a to su:

1. JAVNI POZIV za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim studentima s područja Općine Vratišinec za akademsku godinu 2022./2023.

2. JAVNI POZIV za dodjelu jednokratne financijske potpore za učenike srednjih škola s područja Općine Vratišinec

Jednokratna financijska potpora redovnim studentima iznosi 400 kuna, a dodjeljuje se svim redovnim studentima s prebivalištem na području Općine Vratišinec koji su u statusu redovnog studenta akademske godine 2021./2022. upisani na bilo koju javnu visokoškolsku ustanovu u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji ili u inozemstvu te pod istim uvjetima i onima koji su upisani na privatne visokoškolske ustanove s pravom javnosti.

Jednokratna financijska potpora za učenike srednjih škola iznosi 300 kuna, a dodjeljuje se svim učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Općine Vratišinec koji su u statusu redovitog učenika upisani u školsku godinu 2022./2023. u bilo od kojih srednjih škola u Republici Hrvatskoj, a jave se na ovaj Poziv i dostave svu potrebnu dokumentaciju. Pod istim uvjetima pravo na potporu ostvaruju i učenici koji su upisani u privatne srednje škole na području Republike Hrvatske.

 

Zahtjevi se podnose poštom ili osobno Jedinstvenom upravnom odjelu, a mogu se podnijeti i skenirano u pdf. formatu na službenu e-mail adresu: [email protected].

Rok za podnošenje Zahtjeva za oba Javna poziva je do 31.10.2022. godine do 15 sati bez obzira na način dostave na adresu: Dr. Vinka Žganca 2, Vratišinec.

Uvjete samih Javnih poziva kao i svu potrebnu dokumentaciju vezanu uz Javne pozive učenici srednjih škola i studenti mogu pronaći na službenoj internetskoj stranici Općine Vratišinec www.vratisinec.hr, zatražiti putem e-maila ili osobno u prostorijama Jedinstvenog upravnog odjela Općine Vratišinec u uredovno vrijeme općine.

Ostavi komentar