U tajnosti se vjenčali naša Mura Klara i Marko iz Braka na prvu

-Osjećam se savršeno. Ne mogu opisati tu sreću – neodoljiv je osjećaj, rekla je Mura Klara nakon udaje za Marka. – Samo nadograđujemo naš odnos i uživamo u svakom danu zajedno, dodao je Marko, piše RTL.HR.

Par se je u tajnosti vjenčao 9. ožujka ove godine, a ekipa RTL Televizije našla se je među uzvanicima. Kako dodaju, Marko je pokupio simpatije i kod Murine obitelji, a s bratom Zrinskom brzo je našao zajednički jezik.

Mura Klara je priznala da je očekivala prosidbu, no ipak ne tako brzo. ”Nisam očekivala da će se sve tako brzo odvijati”, rekla je i dodala koji im je daljnji plan. ”Jedno vrijeme ćemo nastaviti na daljinu, no nadam se da će uskoro biti na blizinu”, rekla je Mura Klara. ”Mislim da smo ovime danas dokazali da se stvarno volimo i da smo se već i u eksperimentu zbilja voljeli. Ovim činom sam joj samo htio dokazati svoju ljubav i ona meni vjerojatno svoju. Daljina je, ja mislim, najmanji problem što se tiče našeg odnos, dodaje RTL u nastavku.

Također, Mura Klara jeotkrila je da se u budućnosti vidi s Markom i njihovom obitelji te da se nadaju da će je jednog dana povećati.

Kao najljepši trenutak u sociološkom eksperimentu Mura Klara i Marko su izdvojili njihovu svadbu, s obzirom na to da su već tamo kliknuli. ”Ne prvi ples, ne drugi nego tamo negdje peti, šesti ples. Kad sam je zagrlio i osjetio tu neku energiju i neki klik. Mislim da je to definitivno bila neka prekretnica svega ovog”, priznao je Mark. piše RTL, a čestitku im je poslala i Neda Ukraden.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE