U Hotelu Park Čakovec stručni skup „Turizam promatranja ptica u kontinentalnoj Hrvatskoj – stanje i mogućnosti razvoja”

Jezero-kod-Preloga_Davorin-Mance
Jezero kod Preloga (foto: Davorin Mance)

Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode sa suradnicima organizira stručni skup na temu „Turizam promatranja ptica u kontinentalnoj Hrvatskoj – stanje i mogućnosti razvoja“. 

Skup će se održati u Čakovcu 31. siječnja i 1. veljače 2019. godine u Hotelu Park Čakovec. Cilj događanja je okupiti na jednom mjestu dionike vezane uz turizam promatranja ptica te predstaviti trenutnu ponudu sadržaja za turiste promatrače ptica koju nude ustanove za zaštitu prirode i strukovne udruge u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Preliminarni program Skupa možete vidjeti ovdje.

Prijava aktivnog sudjelovanja na Skupu je završena u četvrtak 24.01.2019. Popunjen je planirani kapacitet sudionika.

“Ptice Hrvatske i Europe”

Udruga Biom i Javna ustanova Međimurska priroda posebice pozivaju na promociju najpotpunijeg i ilustracijama najbogatijeg priručnika o pticama, koja će se održati u četvrtak, 31. siječnja 2019. u 19 sati u Hotelu Park u Čakovcu. Priručnik “Ptice Hrvatske i Europe” najbolji je vodič za prepoznavanje ptica u Europi. Na 446 stranica s više od 4000 prelijepih, gotovo stvarnih ilustracija koje su izradili vodeći svjetski ilustratori ptica uvest će vas u bogatstvo raznolikosti ptičjih vrsta koje nas okružuju i u svijet promatranja ptica. Vedran Lucić, jedan od urednika, će predstaviti knjigu i održati informativno predavanje o praktičnom korištenju knjige u promatranju ptica. Knjigu će biti moguće kupiti po cijeni od 130 kn. (foto: Sven Kapelj)

Ptice-Hrvatske-i-Europe
foto: Sven Kapelj)

 

Ostavi komentar