13.1 C
Čakovec
Subota, 3 lipnja, 2023

Tvrtka Info-point d.o.o. iz Žabnika proslavila 25 godina rada

U krugu poslovnih suradnika, klijenata i obitelji svetomartinska tvrtka Info-point d.o.o. iz Žabnika proslavila je jučer 25 godina uspješnog poslovanja.

Tvrtka Info-point d.o.o. osnovana je 1992. godine. Primarna djelatnost tvrtke je pružanje knjigovodstvenih usluga, a osim toga bave se još izradom reklamnih materijala te nude uslugu laserskog graviranja.

– Kad je  započeo rat početkom devedesetih znali smo da ćemo kad-tad dobiti otkaz u Sloveniji gdje smo tada radili. Pošto sam bio informatičar po struci, odlučili smo okušati se u davanju informatičkih usluga. Kasnije smo tome dodali i knjigovodstvene usluge. Iz godine u godine smo učili te smo se uspjeli održati do danas unatoč promjenama na tržištu u posljednjih nekoliko godina. Klijenti su prepoznali naš kvalitetan rad– istaknuo je vlasnik tvrtke Branko Polanec.

U tvrtki trenutno radi sedam zaposlenika: Sanja Kelemenić, Bernarda Sedmak, Milena Muršić Krznar, Mirjana Srša, Vera Žignić, Božica Polanec i Martina Polanec Klobučarić. Radnom je kolektivu nekada pripadao i Franjo Kovačić koji je 2000. godine otišao u mirovinu.

Sretna sam što smo dočekali ovih 25 godina tvrtke. Puno ulažemo u obrazovanje naših djelatnica kako bi stalno bili u toku i konkurentni na tržištu. Jako sam zadovoljna i ponosna na svoje djelatnice te bih htjela da takvim tempom nastavimo i dalje-kazala je šefica Martina Polanec Katalenić, kćerka Božice i Branka Polanca. 

S nekoliko riječi uzvanicima se obratio načelnik Dražen Crnčec koji je  čestitao na uspješnom radu tvrtke te im poželio da i dalje nižu odlične poslovne uspjehe.

Povodom obljetnice priznanje i veliki buket crvenih ruža bio je dodijeljen Božici Polanec za 25 godina rada, kao i djelatnici Veri Žignić za 20 godina rada u firmi.

Nakon službenog dijela proslave uslijedilo je neformalno druženje uz domjenak.

Božica Polanec, Martina Polanec Katalenić, Branko Polanec
Obljetnici su nazočili brojni poslovni suradnici i klijenti
Božici Polanec uručen je buket i priznanje za 25 godina rada u tvrtki
Djelatnica Vera Žignić primila je buket i priznanje povodom 20 godina rada

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,592FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE