-3.3 C
Čakovec
Utorak, 7 veljače, 2023

Trener tenisa Oto Rihtarić oduševio učenike PŠ Svibovec Podravski povodom Hrvatskog olimpijskog dana!

Hrvatski olimpijski dan (HOD) obilježava se u cijeloj Hrvatskoj u cilju promicanja sporta i njegove važnosti, a u petak je za učenike PŠ Svibovec Podravski imao poseban značaj jer ih je, upravo povodom obilježavanja HOD-a, posjetio trener tenisa, Oto Rihtarić.

Hrvatski olimpijski dan poznat pod skraćenim nazivom HOD, posvećen datumu utemeljenja HOD-a, 10. rujna, danas je općeprihvaćena manifestacija koja promiče važnost bavljenja sportskom aktivnošću, olimpijska načela izvrsnosti u svakom području, razumijevanje, mir i solidarnost među ljudima kao sastavnice olimpijskog djelovanja.

Oto Rihtarić je za učenike PŠ Svibovec Podravski pripremio nekoliko aktivnosti kroz koje je učenike upoznao s osnovama bacanja i tehnikama u tenisu. Oto inače trenira djecu u Varaždinu i u Sračincu gdje vodi teniski klub, a njegovo iskustvo rada s djecom najviše se moglo primijetiti prema oduševljenim reakcijama učenika na isprobane tehnike tenisa.

PŠ Svibovec Podravski

Oto Rihtarić

HOD u PŠ Svibovec Podravski

HOD u PŠ Svibovec Podravski

učenici PŠ Svibovec Podravski
Olimpijski znak učenika PŠ Svibovec Podravski

Hrvatski olimpijski dan paralelno se obilježio i u Matičnoj školi Sračinec gdje su se učenicima predstavile Varaždinske mažoretkinje, Košarkaški klub Varteks, Teniski klub, Karate klub Ippon Varaždin te uspješni školski gimnastičarski klub.

Olimpijski znak učenika OŠ Sračinec
Olimpijski znak učenika OŠ Sračinec

Foto: Marinela Čavlović

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,702SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE