Trčanje je IN: Čakovec domaćin noćne utrke na 10 kilometara!

U ljeto ulazimo trčeći, jeste li znali da će Čakovec 20. lipnja biti domaćin najzanimljivije trkačke utrke? Ulicama grada tog će dana nekoliko stotina trkača simbolično obilježiti početak ljeta i utrčati u novo godišnje doba.

Sigurno znate da ljeto službeno ove godine počinje 20. lipnja u točno 21:44 sati, barem što se kalendara tiče. Zato, čim sat otkuca nekoliko stotina avanturista otisnut će se na deset kilometara dugu noćnu utrku ulicama grada. Od trga Republike, do svih skrivenih ulica, ulicama oko parka i perivoja Zrinskih sve do cilja kod „orla“, noćni cener postati će jedinstvena utrka na hrvatskom sjeveru.

Uz glavnu utrku na 10 kilometara, za one koji bi se htjeli okušati u trčanju, no još se ne usude trčati malo više bit će organizirana utrka građana na 5 kilometara. Dionica utrke građana malo je skraćena, ali pruža potpuni dojam i osjećaj velike utrke.

Prijave za utrku vrše se putem servisa www.ticket2go.hr, a za sve trkače osigurana je majica za uspomenu, ali i unikatna finišerska medalja za one koji dođu do cilja. Startnine i prijave do 7. lipnja garantiraju vam majicu u startnom paketu, dok kasne prijave nose majicu do isteka zaliha.

P.S. #LepiDečki su osigurali okrijepu na finišu utrke, stoga požurite, u vreloj ljetnoj noći najbolje osvježava hladna, međimurska, domaća piva.

www.ticket2go.hr

Ostavi komentar