Tloris i Tloris Tim iz Čakovca: Projektiranje i nadzor stambenih objekata te izrada PVC i ALU stolarije

Tloris i Tloris tim u svom uredu, Sanja Šoltić, Martina Seršić Srpak i Jurica Srpak

Tloris, tvrtka Martine Seršić Srpak, već je nekoliko godina aktivna u nekoliko segmenata građevinarstva. Tvrtka se bavi prodajom PVC i ALU stolarije, a na tom području ugovorni je partner i prodajni salon za Međimursku županiju varaždinskog Marlexa. Uz prodaju stolarije tvrtka se bavi projektiranjem, legalizacijom, nadzorom objekata te savjetovanjem u gradnji. Novoosnovana tvrtka Tloris Tim Jurice Srpaka specijalizirana je za organizaciju i izradu tehnoloških projekata montažnih kuća.

Prodajni salon PVC i ALU stolarije

Prodajni salon Tloris nalazi se u Čakovcu na adresi Augusta Cesarca 25. Osim prodaje stolarije nude uslugu demontaže postojeće stolarije i montažu nove. Zastupnici su za varaždinski Marlex, koji je regionalno poznati proizvođač stolarije koja garantira dugotrajnost i otpornost materijala na vremenske utjecaje, sigurnost, lako održavanje i ekološku prihvatljivost. U proizvodnji stolarije koriste profil ALUPLAST ENERGETO, što osigurava odličnu toplinsku izolaciju, odnosno direktno utječe na smanjenje troškova grijanja i zaštitu okoliša. Nude moderan ili klasičan dizajn stolarije, u više dekora, koja štite od buke, vremenskih uvjeta i provala. Osim prozora u Tlorisu možete naručiti i vrata u PVC ili ALU verziji, komarnike, žaluzine, rolete.

 Martina Seršić Srpak, direktorica tvrtke Tloris

Projektiramo objekte visokogradnje

Stručni tim iz tvrtke Tloris pomoći će vam pronaći idealno rješenje u moru različitih mogućnosti koje se nude kada se odlučujete za novu kuću. Bilo da kupujete i rekonstruirate postojeću kuću ili gradite novu, odgovorit će na sve vaše zahtjeve koji će udovoljiti vašem načinu života i potrebama za udobnost, mir, toplinu i svjetlost. Kako su financijske mogućnosti najčešće ograničene i često predstavljaju problem pri velikom broju želja, projektanti iz Tlorisa pomoći će vam i savjetovati vas o onome što je najbolje, ali i najsigurnije za vas. Inovativno projektiranje nove generacije, u čiju priču su uključeni i obnovljivi izvori energije, omogućava potpunu individualnost i prilagođenost podneblju u kojem se grade. Funkcionalnost u planiranju prostora danas je izraženija nego ikad prije, pri čemu se teži maksimalnoj iskorištenosti prostora. Cilj tvrtke Tloris je osigurati klijentima ugodnost u životnom prostoru, a to postižu slušanjem želja klijenata i poštivajući pravila struke.

Angažiranje dobrog projektanta prvi je korak gradnje ili obnove kuće. U njega morate imati povjerenja, a on mora biti upoznat sa svim pravnim, građevinskim i tehničkim regulativama. Projektanti iz Tlorisa iza sebe imaju niz uspješnih projekata. Njihova stručnost i uspješnost rezultat su konstantne edukacije.

Jurica Srpak, direktor tvrtke Tloris Tim

Dobra građevina rezultat je sinergije svih sudionika u gradnji

Nakon izrade kvalitetnog projekta koji je rezultat višemjesečne dobre suradnje projektanta i investitora te pribavljanja sve potrebne dokumentacije, slijedi potraga za kvalitetnim izvođačem koji će slijediti glavni projekt i pouzdano graditi nečiji budući dom. Da bi njegov rad bio kvalitetan i siguran, Tloris nudi mogućnost nadzora. Gotovo najvažniji dio gradnje koji osigurava poštivanje svih tehnikalija navedenih u projektu, stručnjaci u Tlorisu shvaćaju veoma ozbiljno i njemu pristupaju s velikim profesionalizmom, čemu mogu zahvaliti velik broj uspješno odrađenih građevina. U većini slučajeva nadziru građevine koje su projektirali, a klijentima daju točnu povratnu informaciju o stanju na gradilištu. Konkretni su, pouzdani, stručni i brinu se da gradnja bude provjerena.

Dobrom komunikacijom do sigurne građevine

Da bi građevina bila sigurna i pouzdana, ključna je dobra komunikacija svih sudionika u gradnji, a to su investitor, projektant, revident, izvođač i nadzorni inženjer.

Sanja Šoltić, djelatnica tvrtke Tloris

Projektiramo elemente za gradnju montažne kuće

Kako je potražnja za montažnim kućama porasla, osobito u našem kraju, novoosnovana tvrtka Tloris Tim specijalizirala se za organizaciju i izradu tehnoloških projekata montažnih kuća. S obzirom na to da je svaka kuća individualizirana, a gradnja konstantno napreduje, ovaj je segment projektiranja uzeo zamaha te iziskuje velik dio vremena. No, u ovom tipu gradnje najvažnije su preciznost i točnost te praćenje visoko postavljenih europskih standarda.

Tloris projektira obiteljske kuće i ugrađuje PVC i ALU stolariju

Kontaktirajte Tloris i Tloris Tim za projektiranje, nadzor ili PVC i ALU stolariju!

Vrlo će rado svojim znanjem i iskustvom pomoći pri realizaciji vaše ideje u nastajanju vašeg budućeg doma. Kontaktirajte ih na broj 040/310-042 ili na mail [email protected] Možete ih posjetiti u Čakovcu na adresi Augusta Cesarca 25, gdje možete pogledati i izložene primjerke ALU i PVC stolarije.

Ostavi komentar