Uskoro počinje već tradicionalno 18. druženje Tjedan restorana. U nadolazećem tjednu od 15.3. pa sve do 24.3. možete posjetiti brojne restorane diljem lijepe naše koji su pristupili ovom pokretu. Kako se održava dva puta godišnje, restorani su u mogućnosti koristiti različite i sezonske namirnice.
Prilika je to za gastronomsku raznovrsnost, uživanje u rapsodiji okusa, prikaz umijeća i inovacije na tanjuru uz pristupačnu cijenu. U ponudi će restorani imati preko 600 predjela, glavnih jela i deserta! Da bi doživljaj bio potpun, osoblje restorana rado će Vam preporučiti vino koje pobuđuje osjetila.
Definitivno jedan od boljih načina za početak proljeća!
Restoran Terbotz sudjeluje u manifestaciji sa slijedećim meniem:
Predjelo:
1. Hladna salata od junetine i bučinog ulja s dodatkom turoša
2. Krem juha od hrena s dmaćim krutonima
3. Kašoto od tri vrste žitarica miješanih gljiva na aromatiziranom pestu, ravioli od buče punjeni kremom od slanutka
Glavno jelo:
1. Ragu svinjskog filea i julienne povrća na kremastom pireu od pastrnjaka i krumpira s bučinim košticama
2. Punjena puretina s tenfanim umakom, knedle od kruha i sira
3. Slasna pastrva u hrskavom omotaču na crvenoj kremastoj podlozi, garnitura sezonskim salata s domaćim dresingom
Desert:
1. Punjena jabuka u tijestu
2. Okusi kave – kolač i sladoled
3. Čokoladna fantazija s narančom
S obzirom na veliku posjećenost, pozivamo Vas da na vrijeme rezervirate svoje mjesto.
Rezervacije: 040/857-444