Tjedan restorana u Terbotzu: Evo što uključuje odličan menu u tri slijeda!

tjedan restorana terbotz

Uskoro počinje već tradicionalno 18. druženje Tjedan restorana. U nadolazećem tjednu od 15.3. pa sve do 24.3. možete posjetiti brojne restorane diljem lijepe naše koji su pristupili ovom pokretu. Kako se održava dva puta godišnje, restorani su u mogućnosti koristiti različite i sezonske namirnice.

Prilika je to za gastronomsku raznovrsnost, uživanje u rapsodiji okusa, prikaz umijeća i inovacije na tanjuru uz pristupačnu cijenu. U ponudi će restorani imati preko 600 predjela, glavnih jela i deserta! Da bi doživljaj bio potpun, osoblje restorana rado će Vam preporučiti vino koje pobuđuje osjetila.

tjedan restorana terbotzDefinitivno jedan od boljih načina za početak proljeća!

Restoran Terbotz sudjeluje u manifestaciji sa slijedećim meniem:

Predjelo:

1. Hladna salata od junetine i bučinog ulja s dodatkom turoša

2. Krem juha od hrena s dmaćim krutonima

3. Kašoto od tri vrste žitarica miješanih gljiva na aromatiziranom pestu, ravioli od buče punjeni kremom od slanutka

Glavno jelo:

1. Ragu svinjskog filea i julienne povrća na kremastom pireu od pastrnjaka i krumpira s bučinim košticama

2. Punjena puretina s tenfanim umakom, knedle od kruha i sira

3. Slasna pastrva u hrskavom omotaču na crvenoj kremastoj podlozi, garnitura sezonskim salata s domaćim dresingom

Desert:

1. Punjena jabuka u tijestu

2. Okusi kave – kolač i sladoled

3. Čokoladna fantazija s narančom

S obzirom na veliku posjećenost, pozivamo Vas da na vrijeme rezervirate svoje mjesto.

Rezervacije: 040/857-444

Ostavi komentar