The Garden Bar & Kitchen: Čakovec dobiva jedinstveno mjesto za craft pivo, finu hranu i odličnu glazbu!

garden bar i kitchen

Garden otvara vrata svog dvorca u Čakovcu i predstavlja jedinstveno mjesto za craft pivo, pravu hranu, sjajnu glazbu i sretne ljude. Odličan koncept The Garden Bar & Kitchen još jedan dom našao je na lokaciji u staroj jezgri grada i dvorcu Zrinski, a novo poglavlje za The Garden tim počinje ovog petka, 8. lipnja, od 21 sat.

The Garden Bar & Kitchen u Čakovcu je prije svega koncept prostor, riznica craft piva, ali i mjesto koje nudi iznimno ukusnu hranu, te je sve praćeno sjajnom glazbom za koju su zaduženi Big Danny Kane, Nick I Pepi.

Povijesno mjesto još je jedan veliki korak i povijesni događaj za The Garden tim koji ovoga puta na sjever Hrvatske donosi svoju prepoznatljivu priču, a čakovečki dvorac smješten u centru grada priključuje se Gardenovim jedinstvenim lokacijama diljem zemlje.

Čak četrnaest točionika nudit će craft piva izravno iz The Garden Brewery, koja je u dvije godine postojanja na kormilu hrvatske craft revolucije, a bit će spojena i gostujuća piva. The Garden Bar & Kitchen u Čakovcu bit će pravi gastronomski raj. Domaće povrće i sirevi, kao i meso lokalnih mesara te eko certificirani proizvodi osnova su jelovnika kojem je dana posebna pažnja, a sve je kreirano s ciljem da se hrana savršeno sljubljuje uz cijeli izbor craft piva. Neizostavni dodatak ukusnim zalogajima i craft pivu je glazba koja je sastavni dio svake Garden priče, a poseban sound system i redovito odlični selektori, osigurat će savršenu glazbenu pozadinu za svaku priliku.

Tim koji stoji iza kultnog The Garden Festivala, te sada The Garden Resorta u Tisnom, Barbarella’s Discotheque u Pirovcu, zadarskog The Garden Lounge bara, zagrebačke craft pivovare The Garden Brewery, novi koncept The Garden Bar & Kitchen iz Zagreba širi na Čakovec, a jedinstvena lokacija srednjovjekovnog dvorca posebnost je nove Garden priče.

The Garden Bar & Kitchen u Čakovcu bit će otvoren svaki dan uz tjedne glazbene događaje i još pokoje iznenađenje.

Ostavi komentar