Terme Sveti Martin pozivaju da dođeš i oprostiš se od ljetnih praznika točno onako kako treba!

Back to school Terme Sveti Martin

Draga djeco, ljetni praznici projurili su brzinom svjetlosti i pripreme za novu školsku godinu već su u punom jeku, ali to ne znači da je zabavi kraj!

Terme Sveti Martin vas pozivaju da u subotu, 26. kolovoza dođete na Back to school party kad ćemo se zajedno propisno oprostiti od ljeta i pripremiti se za nove školske pobjede!

Očekuje vas cjelodnevni animacijski program uz mnoštvo zanimljivih sadržaja u našem Aquaparku, a naš sponzor Dukat dijelit će zdrave i slasne zalogaje svima koji će doći. Zabavite se, pjevajte, plešite, spuštajte se na toboganima, fotografirajte se s našom maskotom i okinite najbolji selfie za kraj ljetne sezone! Uz sve to, darujemo vas i s 20% popusta za cjelodnevnu dječju ulaznicu, pa za samo 46 kuna još jednom spakirajte ručnike i kupaće kostime i dođite u Terme Sveti Martin.

Aquapark je otvoren do 3. rujna, stoga iskoristite ove ugodne ljetne temperature do kraja i provedite dan u prirodnom hladu uz osvježenje iz bazena, odigrajte partiju odbojke na pijesku i uhvatite još malo boje za postojan ten!

One željne adrenalina i brzog protoka krvi u žilama pozivamo da se za samo 30 kuna spuste zip lineom, nećete požaliti! Usput zagrizite u najbolju pizzu u kraju ili uživajte u sladoledu! Čekamo vas!

Ostavi komentar