Tehnička škola Čakovec poziva vas na Dane otvorenih vrata ove subote!

Tehnička škola Čakovec s radošću poziva sve učenice i učenike osnovnih škola, njihove roditelje i sve zaljubljenike u tehniku i tehnologiju da nam se pridruže na ovogodišnjem Danu otvorenih vrata TŠČ-a!

Posjetite naše prostore, Regionalni centar kompetentnosti i školsku radionicu u subotu, 8. lipnja 2024. Učenici i djelatnici TŠČ-a s nestrpljenjem vas očekuju i spremni su vam predstaviti vrhunsku opremu, provesti vas modernim učionicama, laboratorijima i školskom radionicom. Imat ćete priliku saznati sve o zanimanjima koja možete upisati u Tehničkoj školi Čakovec, vidjeti demonstracije praktičnih i tehničkih vještina putem raznovrsnih aktivnosti i inovativnih projekata.

tehnička škola čakovec

Poseban poziv upućujemo bivšim učenicima Tehničke škole Čakovec, inženjerima u potrazi za avanturom, odličnim poslom i prilikama, poduzetnicima, majstorima, zaljubljenicima u tehniku i inovatorima… Svi ste dobrodošli! Ovo je prilika da se (ponovo) povežete s TŠČ-om i otkrijete nove mogućnosti!

tehnička škola čakovec

Bez obzira jeste li učenik osnovne škole, roditelj ili jednostavno znatiželjna osoba, očekujemo vas s veseljem! Dopustite nam da zajednički zakoračimo u svijet tehnike, da vas vodimo njime i pomognemo vam otkriti put prema uspješnoj budućnosti!

Vidimo se u subotu, 8. lipnja 2024., od 9:00!

Više informacija o Danu otvorenih vrata TŠČ-a zatražite na [email protected]

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE